Noutăți

Previous Next

La un an de business online, Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrală și de Est

Superbet a câștigat premiul pentru "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est" în cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiază cei mai performanți operatori în domeniul pariurilor sportive.

Timp de 90 de zile toți operatorii din Europa Centrală și de Est au fost afișați pe site-ul evenimentului si au primit voturi de la jucători. Primii cinci clasați au ajuns în finală, iar votul decisiv l-au dat participantii la conferință, adică oameni din industrie.

"Acest premiu ne onorează și ne obligă. Confirmă profesionalismul echipei Superbet, dar și faptul că investitiile făcute până acum se văd deja din reacția pieței, a jucătorilor care, iată, ne apreciază, alături de colegii din industrie care au avut votul final. Am primit vestea acestui premiu chiar în ziua în care compania și-a anunțat tranzacționarea pe piața de capital de la București. Cea mai mare parte din banii atrași vor fi direcționați către dezvoltarea de tehnologie avansată pentru mediul online", a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general Superbet România.

Este primul succes internațional pentru compania Superbet într-un eveniment considerat cel mai important din domeniul pariurilor sportive din Europa Centrală și de Est. Aflată la a doua ediție, conferința internațională desfășurată pe două zile (19 și 20 septembrie) a adus la un loc 79 de companii din 29 de țări și 50 de vorbitori. Unul dintre principalii vorbitori a fost și Dan Iliovici, președintele Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Celelalte companii nominalizate au fost NetBet (câștigătorul ediției de anul trecut), Unibet, Fortuna și Betfair.

  

Superbet Betting & Gaming S.A. este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc și pariuri din România cu peste 600 de locații (agenții) în care oferă servicii de pariuri și loterie, jocuri virtuale și peste 2.000 de jocuri mecanice (slot machines). Grupul are peste 3.000 de angajați în birourile din România

(piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor), Serbia, Croația, Malta, Polonia și Marea Britanie.

Recent, Superbet a anunțat că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online. În contextul în care intenționează să-și dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet și-a deschis

deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-și crească numărul de angajați – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.

Până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. Pentru a-și pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră să deschidă 80 de agenții până la sfârșitul anului, pentru ca până la Campionatul Mondial din 2018 să ajungă la 120 de locații.

 Pe lângă Polonia, Superbet vizează și alte piețe vecine (Cehia), dar și vest-europene.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.