Noutăți

POVESTI DE SUCCES SUPERBET RETAIL - CARMEN VALENTINA ADAM

1600x800 site super job 3 1Imediat după majorat, Carmen a luat viața-n piept, s-a mutat în București și cu ambiția de a-și găsi croi propriul drum, s-a angajat la Superbet acceptând „cea mai nebună provocare”. De ce „nebună”? Pentru că domeniul îi era complet străin.  

Dar, în timp, mărturisește ea, și-a dat seama că a întâlnit un colectiv minunat și că este pe drumul cel bun. A început să-i placă ceea ce face, iar eforturile i-au fost răsplătite cu o surpriză: a evoluat rapid, avansând din funcția de operator la verificator al actelor, iar mai târziu, în 2020, a ajuns manager de operațiuni. În prezent, este area sales manager. 

„Superbet mi-a deschis multe uși, m-a făcut să-mi schimb percepția despre oameni, m-a ajutat să devin mai înțelegătoare și mai comunicativă, dar cel mai important, m-a făcut un om mai bun”, ne povestește Carmen în interviul de aici: -----> https://youtu.be/M6OyeB8iwP0

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.