Noutăți

Un an bun pentru a purta tricoul roșu

Anul 2020 vă rămâne mereu în amintirea oamenilor ca anul pandemiei. Multe s-au schimbat din temelii în viață noastră și multe vor rămâne schimbate pentru mulți ani de aici încolo.

Pentru noi, oamenii Superbet, anul 2020 este un an pe care îl vom ține minte ca pe un an bun. E un an bun pentru efortul fantastic pe care l-am făcut, pentru prieteniile pe care le-am legat mai strâns între noi și pentru modul în care am știut să ne susținem și să rămânem aproape unii de alții în toate momentele grele. Am simțit cu toții, mai ales în agenții, că Superbet a devenit anul acesta un brand mai iubit de oameni și cu care lor le place din ce în ce mai mult să intre în contact.

 

Ca parte a echipei de marketing și conținut am primit anul acesta multe mesaje de la oamenii noștri care ne-au transmis aprecierile clienților, prietenilor sau familiei pentru implicarea Superbet în lupta împotrivă pandemiei. Superbet a devenit în 2020 un membru de încredere al comunității și oamenii au înțeles și ne apreciază mai mult pentru asta.

Dar cel mai clar mi-a fost că Superbet a devenit un membru iubit al comunității săptămână trecută. La finalul unei zile de lucru în comun cu colegii din echipa de marketing, îmbrăcat în tricoul roșu Superbet, am simțit pe propria piele cum numele nostru atrage simpatia oamenilor într-o sesiune de cumpărături la Dedeman.

Am avut parte de cel mai bun tratament într-un magazin românesc, o experiență cum nu mi s-a întâmplat în viață. Vorbind la telefon despre ce aveam nevoie să cumpăr de la departamentul vopsele am fost auzit de George, angajat pe raion, care a venit din proprie inițiativă spre mine și a început să îmi așeze materiale pe cărucior după cum mă auzise vorbind. Am fost supersurprins și m-am bucurat, apoi i-am dat telefonul să vorbească direct cu meseriașul și m-a ajutat până la final să iau tot ce aveam nevoie. Coșul a fost gata în 10 minute de când am intrat în magazin. Am vorbit apoi mai mult cu George care mi-a spus că a venit să mă ajute pentru că m-a văzut purtând tricoul Superbet și că joacă mereu cu plăcere la noi, pe aplicațiile online. Mi-a spus și că a apreciat modul în care Superbet s-a implicat anul acesta în viața comunității și ne-a încurajat să continuăm aceaste acțiuni. I-am mulțumit pentru ajutor și ne-am despărțit prieteni, amândoi cu zâmbetul pe buze.

Am plecat fericit de la Dedeman și știu că toate astea se întâmplă pentru că la Superbet facem lucrurile bine și cu pasiune dar și cu binele clienților și comunității în minte. Iar asta se vede!  

2020 e un an bun să purtăm cu mândrie tricoul roșu Superbet!

Horia Mihai Nistor,

Echipa Superbet

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.