Noutăți

SUPER-CAMPIOANA MOMENTULUI: MIRABELA POPA! 500 carduri Superbet făcute de ea și SuperCadouri pentru noi toți într-un interviu eveniment!

Dragilor, Mirabela Popa din Timișoara a reușit o performanță uriașă. Un record național în materie de carduri Superbet eliberate: 500! Am aflat, ne-am bucurat și abia am așteptat să vorbim cu ea pentru a ne povesti despre modul în care a convins atâția clienți să intre în cel mai amplu program național de loialitate din domeniul pariurilor sportive. Să ne dea datele personale și să îi facă să devină și mai apropiați de noi. Ne-am pregătit noi în cadrul echipei Super-Job cu întrebările și am aranjat o întâlnire live-online cu Mirabela, într-una din zilele ei libere. Dar întâlnirea ne-a luat cu totul prin surprindere, în sensul că pur și simplu, interviul a decurs de la sine, entuziasmul Mirabelei fiind cel care a dictat ritmul și cursul discuției.

 

Haideți să trăim împreună momentul, într-o cronică de suflet a unei super-întâlniri!

Bună, SuperMirabelaaaaaaaaaa!

(am aplaudat)

Iuhuuuuuuuuuu! Eu suuuuuuuunt!

(am aplaudat iar)

Mulțumesc muuuuuuuuult! Ce faaaaaaaain!

Ai făcut istorie. Noi îți mulțumim!

Abia aștept să vă povestesc cum. Dar mai întâi, să știți că mă mândresc cu faptul că de 11 ani sunt în Superbet! Vă rog, nu mai aplaudați. Dar să știți că mă mândresc cu asta și e o performanță de suflet.

Bine începem cu asta. Cum ai ajuns în 2009 să lucrezi pentru Superbet?

Eram studentă și am văzut anunțul de angajare. Superbet era micuț. Avea câteva agenții în România. Dar mi-au plăcut roșul lui și logoul. Asta m-a atras prima dată. Nu știam nimic despre industrie. Dar căutam ceva care să îmi permită să termin studiile.

Ai intrat și ai aplicat atunci?

Aveți puțină răbdare. A fost cu poveste. Da, am intrat, însă eu voiam exact în acea agenție în care am văzut anunțul. Dar atunci nu era loc. Am spus că îmi doresc mult acolo, altfel nu vreau să vin. Mi s-a spus că voi fi căutată când va fi loc aici. Dar mi-am lăsat numărul de telefon. Din politețe. Apoi am ieșit. Și așa a rămas câteva luni.

Și totuși, ești Super-Colegă cu noi...

Daaa! Am ales Superbet și Superbet a știut să mă țină. Uite cum a fost. Am primit telefonul la care nu mă mai așteptam. Era job liber în agenția pe care mi-o doream. M-a sunat Deki [Dejan Ilic], pe care mă bucur să-l menționez fiindcă e unul dintre cei care au dus Superbet atât de sus. Increibil ce forță avea, ce minte și ce suflet. Așa oameni te inspiră și ambiționează.

Uite că de 11 ani sunt în Superbet și am văzut cum am crescut până aici când suntem pe locul 1. Pentru mine e o mândrie fiindcă știu că am și eu contribuție și sunt fericită că lucrez pentru o așa companie. Și abia aștept să vă spun ceva care ne va bucura pe toți. Dar mai târziu. Să fiu sigură de faptul că vor citi până la capăt Super-colegii!

Ce frumos! Ești super-specială, Mirabela. În acești 11 ani, te-ai gândit și la momentul când vei promova?

Cum să nu. Mi-am dorit asta Cine nu-și dorește? Sunt ambițioasă și cred că ați văzut că știu bine ce vreau. Mulțumesc pentru toate oportunitățile de promovare. Mi-au fost oferite de-a lungul timpului și asta a contat enorm pentru mine. Dar... m-au ajutat să văd ce îmi place să fac în Superbet și să realizez că mă simt foarte bine la ghișeu.

Am simțit că ai o poveste pe care trebuie neapărat s-o știm toți cei care facem parte din marea familie Superbet.

Apropo de familie. Avem și acest lucru pe care nu-l are nimeni. Ne ajutăm între noi și ținem unii la ceilalți. Și eu am reușit să ajung la cele 500 de carduri fiindcă inițial, am crezut că vom fi premiate toate fetele din agenție. Credeam că așa se dă premiul. Și am tras pentru noi toate.

Continui să ne surprinzi și cu acest detaliu. Deci acesta a fost startul pentru tine în concursul național intern cu premii distribuite în toate regiunile.

Păi da. Că aveam de apărat și un blazon. Agenția noastră a mai fost premiată de două ori. O dată în 2018 în campania de la Mondial, pentru numărul de bilete înscrise în promoție și apoi în 2019 la concursul în care am arătat și că suntem toate talentate și la design interior și că avem bun gust. Am luat locul doi la concursul deja tradițional pe Super-Job, referitor la decorarea agențiilor pentru Crăciun.

Impresionante ambele premii!

Da. Ne bucurăm mereu când ne amintim și am vrut să fim și acum în top. Timișoara vrea mereu să fie prima!

Totuși, cum ai ajuns la acest număr uluitor, de 500 de carduri eliberate?

Răspund imediat. Acum vreau să vă mai spun încă un lucru pe care m-am gândit să-l spun neapărat, încă dinainte să ne vedem. Când m-ați anunțat să ne vedem, voiam nepărat să vă mai povestesc ceva. Fiindcă e tot o bucurie pe care îmi doresc să o împart cu toți.

Te ascultăm.

Așa cum zilele acestea m-au sunat foarte mulți colegi de la centru să mă felicite, am avut parte de o surpriză uriașă atunci când am împlinit 10 ani în Superbet. Dimineața când am ajuns în agenție, era decorată cu baloane și eram așteptată de persoane importante. Am primit o diplomă care mi-e tare dragă și un smart tv. Am plâns de fericire. Adică, a fost ceva ce n-am mai simțit.

Acum, revin la carduri, motivul pentru care m-ați sunat. Păi și aici a fost o aventură frumoasă. Știți cum e, la un moment dat, reușești să dai jucătorilor fideli din agenția ta. Și foarte greu mai poți crește. Dar am forțat. Am fost amabilă, binedispusă și... am stat și eu cu masca pentru jucători. Și le spuneam celor noi dacă nu vor și ei o așa mască. Cred că am fost model bun pentru mască. Am ajuns să consider și eu că îmi poartă noroc.

Și, stați să vedeți. Că tot e greu să ajungi la 500. Pe mine m-a ajutat și faptul că fiind perioada concediilor, am fost mutată în alte agenții. Unde mi-am continuat și misiunea de a-i convinge pe clienți să-și facă un card Superbet.

Care a fost cel mai memorabil moment în care ai convins un client care nu te cunoștea să-și facă și el card Superbet?

A fost o întâmplare de care mă amuz mereu. Eram într-o agenție în care au venit în control niște domni foarte severi și stricți. Îi protejez și nu spun de la ce instituție. Dar le-am zâmbit frumos, le-am arătat cum respectăm și noi și cum impunem jucătorilor să respecte toate măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului. Le-a plăcut. S-au mai relaxat. Când au rămas doar ei cu mine... au fost deschiși. Au zic că vor să pună și bilete. Când am auzit, mi-am zis „Gata! Încă două carduri!” Și așa a fost. I-am convins de și-au făcut și carduri. Mi-au zis că vor purta și masca în zilele libere fiindcă le place.

Trebuie să spun că și eu port în timpul liber masca de client.

Ce frumos promovezi imaginea Superbet!

Păi da. Am luat cu mine și în vacanțe șapca Superbet și un ghiozdan Superbet. Pe amândouă le port peste tot cu mine.

Care au fost locurile cele mai spectaculoase în care ai dus Superbet?

Așteptam să povestesc și asta. Am avut parte de o vacanță de vis în Bahamas. Și Superbet a ajuns acolo. Apoi, am fost în Barcelona de 3 ori. Am văzut și un meci cu Messi. O victorie cu 6-1 pentru Bracelona. Am fost și la Madrid și am văzut derby-ul cu Atletico. Cu Superbet pe stadion, ca am intrat cu șapca. Și eram între fanii Realului, cam toți în alb! Doar eu aveam ceva roșu!

(tace puțin și se gândește)

Știți... vreau să mai spun și de Monte Carlo. Am ajuns și acolo și Superbet m-a scos în evidență.

În timpul liber ce-ți place să faci?

Păi pot să vă spun că nu prea știu ce înseamnă să ai weekend liber. Mereu asociam timpul liber cu weekend-ul. Dar pentru mine, weekend-ul e lunea. Eu muncesc două cu două și de regulă, în weekend îmi place să fiu pe tură. E mai multă treabă, dar și clienții sunt altfel. În rest, să știți că îmi place să stau cât mai mult afară. De-asta nu sunt genul care să se uite la televizor sau la seriale. Și am apreciat mai mult diploma și surpriza, când am împlinit 10 ani în Superbet. La fel cum mie și colegelor ne place mereu când primim mesaje de mulțumire și încurajare. Ne simțim importante și protejate.

Plus că la noi, banii vin mereu la timp și te poți organiza foarte bine.

(ne pregătim să spunem ceva, dar Mirabela completează)

Și mai am ceva de spus apropo de ce mișto e Superbet! Am luat și concediu în avans, atunci când am avut nevoie. M-a ajutat enorm. După, am lucrat cu și mai mare poftă. Dacă sunt fericită nu simt deloc oboseala. Și caut să fiu fericită cât mai des. Și să fiu motiv de fericire pentru colege și clienți.

Și pe-afară ce mai faci?

În perioada asta am redus ieșirile cu prietenii că ai emoții. Dar eu ies mult. De exemplu, citesc în parc.

Deci ești una dintre fetele acelea drăguțe care stau pe o pătură în parc și citesc?

Cam așa ceva. Dar vedeți că sunt foarte serioase cărțile. Sunt fie cărți de dezvoltare personală, fie biografii. Caut să învăț lucruri despre mine și despre oameni și să știu să mă port cu diferite tipologii de oameni. Pare ceva complicat și profund. Poate că e. Dar la mine e o pasiune.

Se simte această pasiune pentru job, dragostea pentru Superbet și grija pentru client.

Da. Toate acestea ne aduc la un lucru foarte frumos pe care vreau să vi-l spun și pentru care cu toții am muncit mult.

Te ascultăm și ne bucurăm pentru cadoul pe care ni-l faci.

Fiți atenți. În toate agențiile prin care am fost, cel mai mult m-a bucurat faptul că sunt tot mai apropiați de noi clienții. Chiar dacă mai comentează că s-a ridicat de la 1.25 la 1.30 cota minimă pentru Pariul Șansă, chiar dacă mai sunt probleme între clienții de sport și cei de loto, atmosfera e tot mai frumoasă. Ne ajută aplicația, fiindcă tot mai mulți clienți vin cu biletele deja făcute. Dar cel mai important-

(tace, să înțelegem că urmează supervestea)

- este că nu-i mai auzi să ne „amenințe” că se duc la competiție! Asta e cea mai mare bucurie pentru noi. Deja recunosc faptul că suntem cei mai mari, cei mai serioși dar și cei mai atenți la ei. E o mare bucurie pentru noi fetele din agenții când vedem asta și știu că toți care citiți veți fi la fel de fericiți!

ÎmpreunăSuntemSuper!

Ce frumos ai punctat!

Era momentul perfect. Mă bucur mult că ați vorbit cu mine și mă mândresc și cu faptul că eu i-am spus de Superbet, Super-Colegei și Super-Prietenei care e implicată și care face lucruri extraordinare în proiectul Super-Job, Silvia Oprea.

Ai o super-energie care ne atinge pe toți. Pare că ne vom revedea și pentru alte interviuri.

Să fiți siguri de asta!

Vă îmbrățișez și mă bucur mult pentru tot ce realizăm cu toții! Îmi doresc să fim cât mai veseli în fiecare zi și să rămânem la fel de uniți. Suntem cei mai harnici și cei mai tari!

Wow! Ce întâlnire! Mulțumim, Mirabela! Fii sigură că te mai „deranjăm”!

Cu drag, Echipa Super-Job! Și toți Super-Colegii!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.