Noutăți

SUPERBET DONEAZĂ 1.000.000 LEI PENTRU LUPTA ÎMPOTRIVA COVID-19!

Dragi Super-Colegi,

Superbet își asumă poziția de lider al industriei românești de Betting & Gaming și devine prima companie din acest domeniu care se implică în lupta împotriva COVID-19 printr-o donație substanțială: 1.000.000 de Lei pentru cumpărarea de echipamente care îi protejează și ajută pe medicii aflați în prima linie în această perioadă dificilă.

Deși avem agențiile închise și suntem afectați de tot ce se întâmplă, considerăm că este esențial să participăm la binele comunității, indiferent de situație și sperăm că vor contribui și alte companii pentru a demonstra că domeniul nostru de activitate este unul dintre motoarele economiei.

Acest gest continuă seria frumoaselor gesturi pe care și voi le faceți, atunci când donați sânge, atunci când participați la acțiuni de ecologizare, atunci când ajutați cu alimente, haine și jucării pe cei care au nevoie și se bucură în momentele în care văd că nu sunt singuri.

Donația noastră e un semn că #pariempebine și o dovadă că Superbet vine cu forță și energie pozitivă. 

Dincolo de latura foarte implicată a super-știrii pe care ne bucurăm să v-o transmitem prin acest mail, vă invităm să descoperiți și un amănunt important, în spotul TV. Mai exact, motivul pentru care Ilie Dumitrescu a acceptat să devină ambasador Superbet, impresionat de toate lucrurile pe care noi le facem!

Împreună suntem Super! În fiecare moment!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.