Noutăți

ÎNVAȚĂ RAPID TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII SĂ TE APERI DE CORONAVIRUS!

În Super-Echipa noastră căutăm mereu să ne ajutăm dincolo de spațiul în care muncim. Devenim repede o familie în care fiecare devine responsabil pentru binele celui de lângă el. Ne bucurăm să îți punem la dispoziție un modul eficient și atractiv, pe care echipa noastră îl folosește pentru a învăța cum să prevină și să oprească răspândirea Coronavirusului.

 

Combatem fake news-urile și toate părerile neavizate într-un mod super-eficient! Îți oferim acces în modulul E-learning dedicat Coronavirusului, modul conceput de Ascendia. Este un modul interactiv, accesibil oricui de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Află acum:

Ce este boala COVID-19?
Cum se transmite boala COVID-19?
Cum te protejezi de boala COVID-19?
Surse de informare utile COVID-19

Cursul este disponibil prin accesarea link-ului și se parcurge în câteva minute care se vor dovedi foarte valoroase pentru tine și familia ta:
https://livresq.com/en/news/modul-e-learning-gratuit-prezentare-si-masuri-coronavirus/

Pont Super-Prietenesc: cea mai importantă măsură pe care o poți lua este reducerea riscului prin curătarea mâinilor. Chiar în aceste momente ne aflăm în plin proces de dotare a fiecărui sediu sau agenție Superbet dispozitive pentru dezinfecţia igienică a mâinilor.

Vino și tu să lucrezi alături de noi! În Super-Echipa noastră știm să avem grijă unii de ceilalți și să învățăm mereu lucruri noi și Super-Folositoare. Aplică azi pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și vino să lucrezi într-o echipă în care vei găsi prieteni cărora le pasă de tine și de care vei ajunge să-ți pese în fiecare zi!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.