Noutăți

Superbet preia parteneriatul cu Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show

Prima gală în haine noi va fi la Arad, pe 5 martie, începând cu ora 20:00

Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show au reprezentat un proiect de frunte pentru GoBet în 2019 și nu puteam fi mai mulțumiți de cum au ieșit lucrurile. Așa cum mulți dintre voi bănuiau, vom rămâne alături de acest proiect excelent, dar cu o singură modificare: în loc de verdele GoBet vom invada ringul cu roșul de Superbet. Și suntem convinși că va fi super!

Primul eveniment pentru Dynamite Fighting Show în noile haine bate la ușă! Joi, 5 martie, în Sala Polivalentă din Arad, luptătorii lui Cătălin Moroșanu vor intra din nou în ring într-un show care se anunță de zile mari. Main eventul serii va fi reeditarea luptei dintre Tolea Ciumac și Florin Lambagiu, de această dată purtată după reguli de MMA. Înaintea lor, în Dynamite Fighting Show 7 de la Arad vor mai lupta Eduard Gafencu, Bogdan Năstase, Daniel Corbeanu, Marius Munteanu și Mihai Cîrstea.

Iar pentru colegii care vor să participe la gală punem la dispoziție invitații gratuite. Dacă sunteți interesați completați până pe 27 februarie formularul următor: https://sbt.bet/GalaMorosanu

Superbet dinamitează ringul! Fiți alături de noi!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.