Noutăți

Invitație la film

Supercolegi, ce faceți marți 25 februarie? Vă dăm noi o idee! Mergem la film! Și nu orice film, ci unul susținut de Superbet de la bun început și până acum, când a ieșit pe marile ecrane. Exact, este vorba de Miami Bici, iar vizionarea este una de gală, special organizată pentru angajații Superbet. 

Așa că marți, de la ora 20:00, la Hollywod Multiplex din Mall Vitan, ne întâlnim cu eroii principali ai filmului, Codin Maticiuc și BRomania pentru autografe, poze și stat la povești, iar apoi cu popcorn și cu energie bună, vom vedea împreună filmul pe care îl așteptăm cu toții! Pregătiți întrebările, după film puteți afla lucruri neștiute din culise! 

Sigur vă aduceți aminte că Superbet s-a implicat activ în realizarea acestui film și chiar a trimis doi câștigători, aleși de pe pagina noastră de Facebook, pe platourile de filmare, iar Codin și Bro s-au ocupat să le dea două roluri simpatice. Nu spunem mai multe, vedem la fața locului! 

Câteva lucruri organizatorice, pe scurt: Marți, 25 februarie, accesul la film este pentru angajații din București, dar vor urma vizionări ale filmului și la nivel local! Locurile sunt limitate și împărțite între colegii de la sediul central și cei din agenții. 

Colegii de la sediul central se vor putea înscrie după regula primul venit, primul servit, în limita locurilor alocate. Vom reveni cu un email pentru înscriere. Colegii din agenții vor fi recompensați de către managerii de zonă pentru implicarea in activitatea de zi cu zi sau pentru performanțe deosebite. Invitațiile pentru vizionările din țară vor fi gestionate tot de catre managerii de zonă. 

„Am vrut să facem o vizionare specială pentru super-oamenii de la Superbet, pentru că voi, ca de obicei, ați crezut în noi și în acest film. E modul nostru de-a vă mulțumi și abia aștept să ne vedem marți. Sigur o să vă placă și sigur o să râdeți mult!” - Codin Maticiuc.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.