Noutăți

Ne pregătim pentru un 2020 memorabil

Dragi colegi,

2019 a fost pentru Superbet un an foarte intens, dominat de schimbări, decizii și evenimente care au transformat compania noastră într-una globală. Investițiile în IT, lansarea aplicației de mobil, extinderea constantă a rețelei de agenții din retail, explozia pe care am avut-o în online, unde ne-am dublat numărul clienților într-un singur an, dar și cooptarea în acționariat a gigantului Blackstone ne-au făcut să înaintăm pe acest drum internațional. Ca o confirmare, a venit de curând vestea că Superbet a obținut licența de operare și în Cipru, fapt care mai adaugă o piață în portofoliul de țări în care suntem prezenți. Foarte mult ne mândrim și cu parteneriatele din lumea sportului. În 2019 am creat #SustinemSportulRomanesc, o umbrelă sub care adăpostim tot mai multe discipline.

 

E vorba însă de trecut, iar viitorul îl vedem și mai glorios. Am început 2020 cu campania de iarnă sub hashtagul #DistractiaContinua la munte. Pentru aproximativ două luni am făcut spectacol în fiecare weekend pe pârtia din Poiana Brașov, alături de Europa FM. Restul zilelor le-am dedicat clienților care au trecut pragul agențiilor Superbet din zonă, pentru care promoterele noastre au pregătit jocuri și concursuri cu premii instant. Odată iarna trecută, ne vom pregăti pentru o primăvară de poveste. Bate la ușă maratonul SportGuru Timișoara 21k, la care suntem sponsori principali, SuperChess România, un eveniment de elită mondială din lumea șahului, iar la Cluj vom fi din nou alături de unul dintre cele mai tari evenimente sportive ale anului, SportsFestival.

Apoi, două mari competiții sportive urmează să se dispute la începutul verii, iar noi le vom aștepta cu campanii și oferte speciale. Vorbim despre Campionatul European de fotbal, cu 4 meciuri găzduite de Arena Națională, din București, și despre Jocurile Olimpice de la Tokio. Apoi, desigur, #DistracțiaContinuă la mare. Încărcați cu vitamina D, vom pregăti începutul sezonului sportiv 2020 – 2021.

Așadar, avem planuri tot mai mari și ținte clare care pot fi atinse doar prin implicarea totală a fiecăruia dintre noi.  Împreună am fost, suntem și vom rămâne cei mai buni!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.