Noutăți

SuperDistracția Continuă la munte

Din primele zile ale lui 2020 derulăm pe pârtia din Poiana Brașov și în agențiile din zonă o supercampanie de iarnă

Vara ne distrăm la mare, iarna petrecem la munte! Logic, nu? După o vară 2019 incendiară, în care distracția s-a consumat în formă continuată la malul mării, din primele zile ale noului an am luat cu asalt versanții. Mai exact, batalionul de distracție și voie bună s-a detașat pe pârtia din Poiana Brașov. Acolo, împreună cu Europa FM, promoterele noastre se activează în fiecare weekend și îi angrenează pe turiști în concursuri pe Facebook/Instagram și jocuri spectaculoase direct pe zăpadă.

În timpul săptămânii sunt răsfățați cu materiale promoționale și premii instant clienții care trec pragul agențiilor din zona Brașovului. Toate acestea sunt dezvăluite de panourile informative amplasate pe drumul București – Poiana Brașov, în mai multe puncte strategice.

Astfel, dacă aveți în plan un weekend de ski sau săniuș, ori dintre prieteni voștri merge cineva la munte în perioada următoare, spuneți-le să nu rateze punctul Superbet din Poiana Brașov. Se află în zona Hokey Pub și atrage de la distanță ca un magnet de energie și voie bună.

Iarna aceasta n-a fost foarte generoasă în zăpadă cu marile orașe, dar Poiana Brașov încă e acoperită de un alb imaculat. Februarie e lună scurtă și primăvara bate la ușă. Haideți să fructificăm la maximum ce a mai rămas din acest sezon!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.