Noutăți

SportGuru Timișoara 21k

Veniți să alergăm din nou la primul maraton al primăverii!

Iarna aceasta nu ne-a chinuit prea tare, dar tot ne-a limitat activitățile sportive în aer liber. În curând răsare însă ghiocelul, iar noi avem din nou ocazia să ieșim afară! Dacă nu v-ați făcut planuri, avem o propunere excelentă pentru prima lună a primăverii.

Duminică, 29 martie, are loc ediția a 4-a a SportGuru Timișoara 21k, eveniment la care suntem sponsori principali, ca și anul trecut. Și la fel ca la ediția precedentă, Superbet pune la bătaie 3 pachete duble complete, care includ transport, cazare și taxa de concurs, pentru colegii care doresc să participe la una dintre probe. Aveți la dispoziție semimaratonul de 21 de kilometri, dar și crosuri de 10 kilometri sau de 3 kilometri, fiecare cu premii în bani și produse sportive pentru primii care trec linia de sosire. Nu acesta este însă primul nostru scop, ci mișcarea, un stil de viață sănătos și multă socializare.

Ediția din 2019 a fost una plină de entuziasm din partea operatorilor și managerilor din Banat, care au transformat evenimentul într-un fel de team-building cu public. Așteptăm și anul acesta aceeași implicare și, dacă se poate, soare în loc de ploaie. Nu că ne-ar fi afectat prea mult data trecută.

Să înceapă mișcarea!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.