Noutăți

#IUBIMRAPIDUL

Scriem istorie în Giulești

Superbet face totul cu pasiune, iar parteneriatele noastre din lumea sportului sunt mai mult decât simple asocieri de imagine. E și cazul colaborării cu Rapid, unul dintre cele mai frumoase cluburi de fotbal din România. Împreună am pornit din Liga a 4-a, cu țintă finală Liga 1, și împreună vrem să reconstruim Giuleștiul spiritual.

 

Astfel, în 2019, când bătrânul stadion a fost demolat pentru a face loc unei arene moderne, noi am fost acolo pentru a conserva o parte din el. Convinși că nu poate exista viitor, dacă nu-ți cunoști trecutul, am transformat cărămizile și scaunele vechii arene în obiecte de colecție. Le-am denumit după momentele de glorie găzduite în cei 80 de ani de existență și o parte dintre ele le-am oferit deja rapidiștilor în cadrul campaniei: “Legenda continuă la tine acasă”.

Am creat un subdomeniu pe site-ul Superbet, legendacontinua.superbet.ro, acolo unde am inițiat și un concurs cu povești nemuritoare care spun același lucru: de ce iubim Rapidul. Primele 15 obiecte au ajuns în casele a 15 rapidiști, șase în urma voturilor vizitatorilor de pe site, șase prin tragere la sorți și trei oferite direct de un juriu intern. Alte câteva mostre au fost oferite unor jucători emblematici, precum Daniel Pancu, Vasile Maftei, Răzvan Raț, Vladimir Bozovic și Emmanuel Godfroid.

Dacă lucrați în agenții, le puteți povesti despre campanie clienților rapidiști care vă trec pragul. Concursul va fi reluat din primăvară, cu noi obiecte de colecție de pe bătrânul Giulești!

#SustinemSportulRomanesc

#IUBIMRAPIDUL

#LegendaContinuă

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.