Noutăți

Cashout & Calendar

Am încheiat anul 2019 în forță: promoție în premieră și lansarea opțiunii Cashout

Luna decembrie a fost una în care am marcat decisiv prin introducerea opțiunii Cashout. O știți, era cerută de clienți. Aceasta le permite să închidă pariul înainte de finalul meciului, dacă le convine nivelul la care a ajuns câștigul, sau dacă vor să limiteze eventuala pierdere pe acel bilet.

După analize amănunțite, am decis să fie disponibilă doar pe aplicația de pariuri sportive Superbet, care a depășit 1.000.000 de instalări, un record ce pare imposibil de bătut de orice competitor. Cashout-ul ne va ajuta să păstrăm în universul Superbet cât mai mulți jucători, dar și să „transferăm” alții noi.

Un alt proiect remarcabil a fost o promoție în premieră pe Superbet.ro, una care a durat timp de 24 de zile consecutive (între 1 și 24 decembrie). În această campanie i-am surprins în fiecare zi pe clienți cu câte o promoție, provocându-i să se distreze mai mult la jocurile online. Bineînțeles, și ei au trebuit să crească mizele plasate, dar calendarul de Crăciun a fost de mare succes. A dus la un nivel superior promoțiile pe conceptul Advent Calendar, oferind cele mai mari și cele mai multe premii de pe piață, în bonusuri pentru toate verticalele noastre de produs. Am reușit să fidelizăm jucători și să convingem pariori să revină în joc. Precis și jucătorii din agenția ta au observat această promoție, pe care o vom repeta și în 2020.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.