Noutăți

Jackpots Party în agenții

Aparatele din agenții au oferit de sărbători 608 jackpoturi în valoare de 995.000 de lei

Superbet are grijă în egală măsură de toți clienții care trec pragul agențiilor, iar în perioada 26 – 31 decembrie 2019 a venit rândul jucătorilor de aparate să fie recompensați. Astfel, timp de șase zile, o campanie menită să ofere „Jackpoturi în lanț” s-a desfășurat în retail, iar efectele au fost vizibile cu ochiul liber.

Mai ales că mecanismul a fost simplu. Practic, pentru fiecare 0,45 lei jucați se putea lovi un Magic Jackpot de 1.000 de lei, care automat elibera aleatoriu în rețeaua din toată țara alte 10 Magic Jackpoturi identice. La fel s-a întâmplat la Super Jackpot, care cu doar 5 lei pariați putea să aducă un câștig de 10.000 de lei și să elibereze automat și aleatoriu în rețea alte trei Super Jackpoturi. Până la urmă, pe parcursul ultimelor șase zile din 2019, atât cât a durat promoția, s-au lovit 608 jackpoturi în valoare totală de 995.000 de lei. Impresia generală a fost bună, promoția „Jackpoturi în lanț” fiind considerată utilă și foarte apreciată de către jucătorii la aparate. Altele similare vor urma și contăm pe contribuția voastră pentru răspândirea rapidă a veștilor bune.

 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.