Noutăți

Jackpots Party online

Luna ianuarie a fost ca o sărbătoare îmbelșugată și pentru vânătorii de jackpoturi din online. Doi jucători au câștigat împreună 2.500.000 de lei!

A devenit deja de la sine înțeles. La Superbet se lovesc cel mai des jackpoturi, iar Superbet le plătește cel mai repede. În ianuarie, cei doi câștigători de jackpoturi uriașe au fost din Iași! Dar poveștile lor sunt diferite. C.T. și-a deschis cont pe 3 ianuarie, Superbet.ro fiind prima și singura lui alegere.

El a rulat aproximativ 100 de lei și a câștigat un Jackpot de aproape 1.300.000 de lei. La 27 de ani, acești bani îl ajută să-și cumpere o casă și să-și facă nunta. În plus, cu ce va mai rămâne, el vrea să investească într-o afacere. C.T. a fost pur și simplu șocat de câștig: “Nu se mai terminau zerourile. M-am culcat sigur că n-am câștigat. A doua zi, m-am uitat de 4 ori, apoi v-am sunat să văd dacă e pe bune”. La câteva zile după el, tot în Iași, un alt jucător a dat lovitura vieții. M.R. a mai reușit câștiguri la noi, dar la aparatele din agenție. S-a mutat din Iași într-o comună unde nu are agenție Superbet și-a început să joace și online. El a rulat sume apreciabile în ianuarie, peste 30.000 de lei, dar a venit și răsplata. „Ăsta e adevărul. De ani de zile visez să lovesc un așa Jackpot. S-a strâns, l-am ochit și am zis că-l prind. Nu m-am gândit la mine. Vreau să-i aranjez pe băieții mei”. Forma lui senzațională a continuat. El n-a retras banii ci a jucat în continuare, ajungând să mai câștige alte 200.000 de lei, pe lângă cele 1.200.000 de lei din bonus. „Le iau apartamente celor trei băieți, dar mă întorc și eu în oraș să fiu mai aproape de voi. Nu știu când o să mai reușesc așa ceva, dar știu sigur că voi îmi purtați noroc. Nu mi-e frică de așa câștiguri”.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.