Noutăți

BRomania: “Vă aștept pe toți la filmul anului!”

Matei Dima, sau BRomania, după cum îl cunosc cei mai mulți dintre noi, ne-a vorbit despre comedia 100% autohtonă în care joacă alături de Codin Maticiuc și Florin Piersic junior. Acesta crede că filmul va fi foarte apreciat în România, mulțumește Superbet pentru ajutorul financiar acordat în realizarea lui și ne invită pe toți la cinematograf.

Bro, cum a fost aventura de creare a acestui film?

Nu ne-ar ajunge o zi să povestim, dar ca să rezum mai simplu: a fost o nebunie. De la idee la premieră și mai departe, deoarece sperăm ca acest prim proiect doar să deschidă drumul. MIAMI BICI 2 LET’S GO! Doar că nu în Miami! Data viitoare mergem și noi undeva în America de Sud.

Cum v-a venit ideea?

Codin Maticiuc stă în Miami de mulți ani și a adunat mai multe experiențe, pe care le-a pus pe foaie. A venit să-mi propună să facem acest film și a sunat perfect pentru mine, și eu trăind câțiva ani în Florida, cu școala. Mi-a surâs ideea să facem un film despre români în America, dar i-am cerut câteva lucruri, cel mai important fiind să-l aduc pe Alex Coteț ca scenarist. Din dorința ca primul film să fie o comedie TOP. Și ne-a ieșit!

De ce numele Miami Bici?

L-a propus Codin Maticiuc, mi-a plăcut, dar i-am zis să scriem BICI, nu BEACH. Sugestia e evidentă, cred. Orașul în sine e un personaj în acest film, deci era foarte la îndemână. 

Fete frumoase, scene “interesante”, limbaj neconvențional. ”Interzis sub ce vârstă“ va fi?

Dacă ai sub 15 ani nu ai voie să vii la Miami Bici, decât cu părinții, evident. Dar ce părinte normal își duce copilul la așa ceva?

Cum au jucat cei doi actori amatori selectați în castingul maraton?

Foarte bine. Să le dea Dumnezeu sănătate Silviei și lui Răzvan! Sunt niște oameni tare faini. O să mă bucur și pentru ei că o să se vadă pe marele ecran, la fel de mult cum o să mă bucur pentru mine. 

Cine este personajul principal în acest film?

Dacă ar trebui să alegi tehnic un personaj principal, e probabil cel interpretat de mine, deoarece e cel care trece prin niște schimbări formidabile. Ca timp petrecut pe ecran sunt însă la egalitate cu Codin Maticiuc. 

Cât de mult a însemnat susținerea Superbet în realizarea acestui film? Știm că n-a fost ușor.

Cred că am reușit să facem ceva nou, dar cum am zis și la început, nebunesc. Am investit si noi, am avut și investitori externi, care au avut încredere în viziunea și în planul nostru, dar Superbet ne-a ajutat enorm, chiar decisiv. Cred că a fost o colaborare bună pentru ambele părți. Sper sa fiți alături de noi și la următoarele două părți.

Cu ce ar trebui să rămânem după vizionarea Miami Bici?

În primul rând, cu conturile de Instagram și Facebook BRomania, pe care trebuie se le urmăriți. În al doilea rând, sper ca oamenii să iasă veseli de la cinema. Ținta mea de când m-am apucat de creat conținut a fost să binedispun oamenii. E multă tristețe și muncă în lumea de zi cu zi. Dacă pot să scot omul din cotidian, de ce să n-o fac?

Cum credeți că va fi primit filmul vostru?

Publicul sunt destul de sigur că o să-l placă, cu excepția cârcotașilor. Dar nu avem o problemă nici cu ei, orice părere e binevenită. Mai nasol e când nu se vorbește despre ce faci. Iar specialiștii sunt de două feluri: cei care o să aprecieze că se mișcă lucrurile în cinematografia românească și cei care o să refuze zona asta comercială. Noi am avut grijă să fie un film profesionist din toate punctele de vedere: structură scenariu, viziune regizorală, actorie bazată pe comedie de situație, limbaj și improvizație. Nu ne-am jucat de-a filmul și suntem mulțumiți de ce a ieșit.

Care este publicul țintă pentru acest film?

Toți băietii mei, să moară gibilan! Și toate fetele! Toată lumea poate să găsească ceva plăcut la acest film. Sunt convins. Trebuie doar să intrați în sala de cinema deschiși la distracție.

Dezvăluie-ne o situație memorabilă de la filmări!

Dacă vă spun, mă omoară Codin. Dar vremea, vremea a fost oribilă. Foarte imprevizibilă și capricioasă. Avem scene întregi unde nu am putut filma cât voiam și chiar se vede în multe cadre cum vine furtuna din spate.

Te rugăm, un mesaj pentru colegii din Superbet!

Din păcate, nu am avut plăcerea să cunosc prea mulți dintre ei, dar sper să o fac cu ocazia lansării Miami Bici. Îi aștept în cinematograf. Sunt la dispoziția lor. Vă doresc ca anul 2020 să vă aducă multe pariuri în favoarea voastră.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.