Noutăți

„Campionii din Oțel” vă invită la mișcare!

Dragi colegi, după o perioadă frumoasă și dominată de relaxare lucrurile încep să se pună din nou în mișcare. Și da, mișcare e cuvântul cel mai potrivit, mai ales după mesele bogate de Crăciun și Revelion!

Începem însă gradat și mai întâi vă invităm să-i priviți la lucru pe foștii profesioniști! Sâmbătă, 11 ianuarie, în „Sala Sporturilor Dunărea” din Galaţi se desfășoară „Campionii din Oțel”, un eveniment fotbalistic de marcă sponsorizat de Superbet și Magic Jackpot.

Turneul se va desfășura sub forma unui patrulater între Oțelul Galați, Rapid, Dinamo și Farul Constanța, iar la cele 4 echipe veți avea ocazia să-i revedeți, printre alții, pe Daniel Florea, Florin Cernat, Florin Bratu, Florentin Petre, Adrian Mihalcea, Ciprian Marica și Daniel Niculae.

„Campionii din Oțel” este primul eveniment sportiv pe care îl susținem în 2020 și ne-am bucura să fiți prezenți în număr cât mai mare în „Sala Sporturilor Dunărea”.

Se anunță spectacol pe parchet, foștii jucători vor fi disponibili pentru poze și autografe, iar intrarea este liberă începând cu ora 13:00. Evenimentul va fi difuzat în direct pe TVR 1 și pe www.sport.ro, astfel încât poate fi urmărit și de cei care nu au posibilitatea să ajungă la sală.

#SustinemSportulRomanesc

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.