Noutăți

Am pus România pe harta șahului mondial!

Prin mesajul din ianuarie vă promiteam un an 2019 de senzație împreună, în care lucrurile să se desfășoare într-un continuu crescendo. Iar pentru Superbet Rapid & Blitz aveam încă de pe atunci așteptări mari, care s-au confirmat. Practic, în noiembrie, am dus Bucureștiul și România în Liga Campionilor șahului, prin sponsorizarea și organizarea celei de-a șasea etape a Grand Chess Tour, cea mai importantă competiție de profil din lume.

 

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-10 noiembrie, la Stejarii Country Club și a fost un succes total. Boris Becker, o legendă a tenisului mondial, a făcut prima mutare și a deschis turneul, care a continuat și s-a încheiat cu un maraton al partidelor de șah contra cronometru (rapid & blitz). Zece dintre cei mai buni șahiști ai lumii s-au întrecut în drumul spre finala de la Londra, iar armeanul Levon Aronian a gândit cel mai bine în regim de viteză. Acesta a câștigat etapa și a plecat de la București cu 20 de puncte și un cec de 31.250 de dolari.

Promitem că este doar începutul, iar comunitatea șahistă din România va fi în continuare beneficiara acestui sprijin din partea Superbet. Suntem onorați că am devenit parteneri ai Federației Române de Șah și că am inaugurat anul acesta Superchess Cup, un eveniment național desfășurat după aceleași reguli și în paralel cu Superbet Rapid & Blitz, la care au participat cei mai buni șahiști români ai momentului.

Iar anul viitor ridicăm ștacheta! Asta pentru că sezonul Grand Chess Tour 2020 va debuta la București, în luna mai, cu stilul de joc clasic, un semnal că acest uriaș eveniment mondial va putea deveni o tradiție pentru România. Suntem siguri că această mare reprezentație de șah adusă în România de Fundatia Superbet va avea un impact pozitiv asupra tinerei generații.

Superbet a ajuns la acest nivel și cu ajutorul vostru, al tuturor, și pentru asta vreau să vă mulțumesc. Împreună rămânem cei mai buni!

Vlad Ardeleanu

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.