Noutăți

Maraton 1 Decembrie

Am început iarna alergând în Parcul IOR!

Superbet a făcut un scop din a-i convinge pe români că mișcarea este esențială pentru ceea ce numim un stil de viață sănătos și suntem prezenți mereu lângă astfel de evenimente. Iar duminică, 1 decembrie, în prima zi oficială de iarnă, s-a ivit o nouă oportunitate de a demonstra că ținem la acestă filosofie.

În fostul Parc IOR, redenumit recent Parcul Alexandru Ioan Cuza, a fost organizată sub sloganul “Educație prin Mișcare – Alergăm 101 km pentru ROMÂNIA”, a noua ediție a Maratonului 1 Decembrie, competiție pe care am sponsorizat-o și anul trecut. Și ne bucurăm că mulți dintre voi, în ciuda temperaturii scăzute de afară, ați dat curs invitației noastre de a alerga la proba de semimaraton - ștafetă. A fost super, am învins ca o echipă adevărată cei 21 de kilometri, iar la final vinul fiert a mers uns. Bravo, Superbet team! Mai facem. Data viitoare poate întreg maratonul de 42,2 kilometri, pe care de această dată l-am lăsat prefesioniștilor. 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.