Noutăți

Câștiguri de Campion

Campanie de succes pentru clienți, dar și pentru cei mai buni dintre operatori și manageri

În perioada 30 septembrie – 28 octombrie am derulat o super-campanie națională și am oferit 32 de premii în bani prin tragere la sorți, lucru rar întâlnit pe piața de profil din România. 28 dintre jucătorii care au înscris în tombolă bilete pariate cu minimum 20 de lei și pe cote de la 1,50 în sus au câștigat premiul zilnic de 1.000 de euro.

Trei jucători, din Negrești Oaș, Timișoara și Suceava, au fost extrași de Rică Răducanu și de Dan Badea pentru premiul săptămânal de 5.000 de euro, iar fostul mare portar polonez Jerzy Dudek, câștigător al Ligii Campionilor, a trimis la Botoșani marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Fostul jucător al lui Liverpool și Real Madrid a acceptat invitația noastră și a venit la București special pentru a face un parior Superbet campion la câștiguri.

Entuziasmul cu care pariorii au intrat în jocul nostru ne-a întrecut așteptările, sute de mii de bilete eligibile fiind înscrise pe parcursul campaniei. Acest lucru a fost posibil și datorită implicării masive a oamenilor din prima linie, adică a operatorilor și a managerilor zonali. Am știut de la început că ei pot fi cheia succesului acestei tombole și pentru a-i motiva am pus la bătaie premii care au constat în vouchere Emag de diferite valori. Astfel, am premiat toți operatorii din cele mai performante trei agenții din fiecare zonă, adică 48 de agenții în total, locul 1 încasând vouchere de 350 de lei, locul 2, vouchere de 250 de lei, iar locul 3, vouchere de 200 de lei.

Și nu avea cum să fie altfel decât super, având în vedere câți bani s-au împărțit în această promoție! Fondul total de premii pentru campanie a fost de 300.000 de lei net, iar la cei mai buni dintre operatori și manageri au ajuns aproape 40.000 de lei.

Mulțumim și stați în priză! Urmează alte campanii similare, iar aportul vostru este mereu decisiv.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.