Noutăți

Bolizii intră în garaj

Super Rally a încheiat un sezon fantastic de raliuri

Pe 26 octombrie, odată cu etapa de la București a Super Rally – Powered by Superbet, s-a pus punct și sezonului competițional de raliuri. Mihai Leu, pilotul susținut de noi pe tot parcursul anului 2019, a ieșit campion național la Viteză în Coastă, iar cursele urbane au adunat tot mai mulți spectatori pe marginea circuitelor și la standuri.

La finala de pe Bulevardul Kiseleff au venit peste 10.000 de iubitori ai motorsportului românesc, printre care și Cristina Neagu, de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Adina Buzatu, creatoare de modă, dar și vedeta de televiziune, Ilinca Obadescu. Acestea au fost copiloți de ocazie pentru Mihai Leu într-un tur de circuit care le-a urcat adrenalina la cote maxime.  

Mașinile au intrat deja în ateliere cu scopul de a ieși în 2020 mai performante și gata de un nou sezon extraordinar. Spre el privim și noi alături de Mihai Leu, un partener de succes și în 2019.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.