Noutăți

Am mers la Rapid acasă

Ne-am activat la super-victoria giuleștenilor din derby-ul cu Petrolul

Superbet pariază în acest sezon din Liga a II-a că Rapid va promova și suntem alături de giuleșteni cu toată energia noastră pozitivă. Lupta este grea și toate meciurile sunt importante, dar unul s-a diferențiat de celelalte.

Pe 16 octombrie, Rapid a primit în Regie, casa temporară până la construirea noii arene, vizita Petrolului Ploiești, o rivală istorică a vișiniilor. Iar Superbet a participat cu o super-activare la acest duel special al fotbalului românesc, care a transformat experiența fanilor rapidiști în zi de meci, într-una extraordinară. Promoterele Superbet au împărțit stickere cu stema echipei, am derulat un concurs pe Facebook și unul pe teren, iar la final fanii au câștigat tricouri de joc ale Rapidului, cât și tricouri Superbet. Și ca totul să fie perfect, Rapid a înscris în minutul 80 golul victoriei și evenimentul a devenit un succes pe toate planurile.

Suntem alături de Rapid în continuare și vom mai fi prezenți cu activări deosebite și la alte meciuri mari care urmează să se dispute în campanie pentru promovare.

Hai, Rapid! Hai în Liga 1! Superbet te susține!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.