Noutăți

Vlad Stănescu a făcut drift la Roma

Pilotul de drift sponsorizat de Superbet, Vlad Stănescu, a fost unicul reprezentant al României la Motorsport Games, o competiție organizată luna trecută la Roma sub egida Federației Internaționale de Automobilism.

Drifter cu o experiență de peste șapte ani în motorsport, Vlad s-a întrecut în capitala Italiei cu cei mai buni din domeniul său, iar noi ne-am bucurat că i-am fost alături. „Sunt foarte fericit că am avut șansa să reprezint țara noastră într-o competiție de drift organizată de FIA în premiera în Europa. Din cauza lipsei de experiență pe ploaie nu m-am calificat în finală, dar am învățat multe lucruri care îmi vor fi de ajutor anul viitor. Participarea la acest eveniment a fost posibilă datorită bunei colaborări cu Automobil Clubul Român și implicarea totală a sponsorilor mei principali, Superbet și Magic Jackpot”, a declarat Vlad Stănescu despre participarea sa la FIA Motorsport Games 2019. 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.