Noutăți

Jackpots Mania

În octombrie sloturile au oferit câștiguri de aproape 2,5 milioane de lei 

Sloturile răsplătesc jucătorii, iar clienții Superbet au simțit asta și în buzunare. Luna octombrie a fost de grație pentru cei care au adăugat pariurilor sportive și puțină adrenalină venită dinspre aceste jocuri.

Astfel, jackpoturi de 1,173,417 lei au fost lovite la sloturile din agențiile de cartier, iar din online s-au adăugat peste 1,3 milioane de lei împărțiți jucătorilor curajoși. Dintre toate premiile din agenții merită menționate cele 24 de Super Jackpot în valoare totală de 212.216 lei, X-Jackpotul care s-a activat la Oradea pentru un premiu de 54.343 de lei, dar și Magic Jackpotul care s-a activat de 1237 de ori și care a oferit câștiguri totale de  677.889 de lei. Dintre câștigurile online se remarcă cel reușit pe 7 octombrie, în valoare de 702.543 de lei, un câștig despre care a scris și presa, cât și cel de 625.755 de lei, reușit pe 20 octombrie.

Toate aceste jackpoturi, plătite deja, demonstrează că sloturile sunt tot mai generoase și mai apreciate de jucători. Puteți să răspândiți vestea că momentul e perfect ca pariorii să-și încerce norocul și la sloturi.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.