Noutăți

Eroii lui VIC

Foc! Foc! Preiau Super-Băieții și salvează! 

Poate cel mai surprinzător moment din octombrie a fost cel în care trei colegi de la sediul central au avut curajul să intervină într-o luptă cu flăcările! Au fost supereroii urbani care au câștigat timpul necesar pentru salvarea vieților a trei oameni! „Am văzut foc. N-am stat pe gânduri.

Pe moment, n-am realizat amploarea. Iar cei din food-truck fuseseră surprinși. Flăcările erau pe afară. Înăuntru, starea era una de teamă și de șoc. Pentru cei dinăuntru, timpul se dilatase. Aveau impresia că au tot timpul din lume, când de fapt… Mă bucur pentru că am putut interveni înaintea sosirii celor două mașini de pompieri. Colegii care mi-au fost alături mi-au dat curaj”, ne-a povestit Ivan Laketa, cel care alături de Mihai Zîmbrea și Roland Radu au intervenit salvator pentru a tempera flăcările care au cuprins un restaurant stradal aflat lângă sediul nostru din București. Îi felicităm și ne mândrim cu ei!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.