Noutăți

Jucăm în #NaționalaDeBine!

Gesturile tot mai dese și tot mai multe pe care le facem în toată România ne-au determinat să reunim sub acest hashtag acțiunile noastre de implicare în viața comunităților în care trăim.  De la acțiuni de ecologizare, la donări de sânge (pariem că știți deja că am declarat Noiembrie - Luna donării de sânge) și la acțiuni prin care Super-Echipa noastră e vizibilă în diverse momente și locuri pentru a demonstra că industria de Betting&Gaming este un pilon al societății românești, atât prin contribuția sa la bugetul statului, cât și prin atitudinea față de unele probleme delicate, în care societatea civilă se implică tot mai mult.

Vă mulțumim pentru că vă implicați și dincolo de tot ce faceți la job! Vă aplaudăm și promovăm toate aceste acțiuni pe site-ul www.super-job.ro, pe paginile Super-Job de Facebook și Instagram. Pentru că vrem să ne urmeze exemplul și alte echipe din domeniul nostru. Superbet a impus și continuă să impună standardele în Betting&Gaming. Acum, simțim că devenim un etalon și în ceea ce privește aceste acțiuni de suflet. Suntem #NationalaDeBine. Zi de zi!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.