Noutăți

Reonovăm Spitalul Fundeni

Am strâns 43.804 euro pentru copiii bolnavi de cancer tratați la Fundeni

Vorbim despre gestul nostru impresionant, acela de a ne implica într-o nouă cauză nobilă! 1804 colegi au donat pentru a-i oferit lui Codin Maticiuc resursele necesare continuării procesului de renovare a acelei părți din Spitalul Fundeni în care sunt tratați copii cu afecțiuni oncologice.

Suma donată de Echipa Superbet a fost dublată mai apoi de compania noastră. Împreună am strâns 43.804 de euro! Banii vor asigura refacerea instalației electrice a secției de Oncologie Copii. În doar o săptămână de la lansarea apelului,  mobilizarea noastră a fost una impresionantă. Codin și cei care au început campania aveau nevoie de sprijin. Pentru că o asemenea luptă te consumă. Financiar și sufletește. Dincolo de banii pe care i-ați donat, vă mulțumim pentru mesajele pe care i le-ați trimis lui Codin. Ele demonstrează o dată în plus că ați făcut-o din inimă. Toată energia pozitivă, toată speranța și credința se contorizează. Avem Super-Jobul de a fi în primul rând oameni. Și se pare că îl îndeplinim cu generozitate și responsabilitate. Abia așteptăm să revenim cu vești noi în legătură cu acest proiect. Suma din partea echipei Superbet și a Superbet va face posibil ca toți micuții să aibă condiții mai bune și să nu se simtă niște pacienți ai unui spital rece, în care visele se frâng. Plângem în secret, dar luptăm și vrem să îi ajutăm pe cei mici să prindă putere și curaj. De la energia electrică la energia viselor în care vor crede că le vor vedea îndeplinite!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=vQFtz_xgMAU

Codin Maticiuc: “Sunteți supereroii mei”

Superbet a dat curs invitației lui Codin Maticiuc și a demarat printre colegi o strângere de fonduri pentru reabilitarea etajului 7 al Spitalului Fundeni. Acolo sunt tratați copiii grav bolnavi și nu a fost de mirare că foarte mulți dintre voi ați dat curs invitației și ați donat. Suma totală adunată a fost dublată de o donație a companiei noastre, iar lui Codin Maticiuc nu i-a venit să creadă că ne-am mobilizat atât de bine. Știe că datorită super-colectivului din Superbet proiectul său e acum realizabil și a ținut să ne mulțumească printr-un interviu care e despre cauză și despre noi.

Cum a ajuns Codin Maticiuc lângă Superbet și Superbet lângă Codin Maticiuc?

Mă aflam într-o campanie disperată de a strânge bani pentru Miami Bici, filmul care va fi în februarie în cinematografe. Un prieten mi-a recomandat să încerc și la Superbet, căci departamentul lor de marketing are o gândire out of the box. Așa a fost. Superbet s-a alăturat și împreună am făcut cel mai mare casting de film din România.

Cum s-a ajuns la această inițiativă legată de Spitalul Fundeni?

Am rămas în relații bune cu cei din conducerea Superbet și ei au observat că mă chinui să strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Așa a apărut al doilea proiect al nostru împreună, cel legat de această cauză nobilă.

În ce constă acest proiect mai exact?

Proiectul acesta constă în renovarea unei secții de pediatrie în care sunt tratați copiii bolnavi de cancer. Am început prin a renova acoperișul și a pune plase de țânțari. Vom continua cu montarea de aparate de aer condiționat și în general cu îmbunătățirea condițiilor din fiecare cameră.

Cum ai ajuns tu să te implici în această cauză?

Eu merg de câțiva ani la Fundeni printr-un grup pe care-l găsiți pe Facebook, se numește @oferaindarunzambet. Mergem și facem de câteva ori pe an gesturi mici pentru copii. Prima mea vizită, prima ușa deschisă acolo, a fost cea de la camera 702. Fetița de acolo s-a stins câteva zile mai târziu și în memoria ei m-am apucat de acest proiect. Dacă vreți să aflați detalii găsiți pe site-ul meu,  www.codinmaticiuc.ro,  în articolul "Fata de la 702".

Ce așteptări ai avut de la noi, cei care formăm colectivul Superbet, și spune-ne dacă ți le-am confirmat?

În momentul când Superbet mi-a spus că vrea să strângă atât cât se poate de la angajații săi și apoi să dubleze compania suma nu m-am gândit că se pot strânge atât de mulți bani. Nu vreau să spun eu cifra, deși nu e secretă, dar e una foarte mare. Am rămas uimit.

Cum a fost primită la spital, printre pacienți și cadre medicale, vestea că aveți un suflu nou alături și că veți putea reabilita mai repede etajul 7?

Am anunțat conducerea spitalului de donația Superbet și toată lumea a fost atât bucuroasă, cât și entuziasmată. Din nou putem sa ne apucăm de treabă, alte lucrări așteaptă să fie făcute și abia așteptăm să aducem zâmbete pe fețele copiilor, dar și șanse în plus la vindecare.

Dacă ar fi să pariezi acum pe acest proiect, ce ai paria? Reușim sau nu?

Sigur reușim. Pariez 1 solist! Sigur vom îmbunătăți condițiile de acolo și despre asta este vorba. O minune începe cu o minune!

Cât de important este pentru societate ca noi, oamenii simpli, să ne implicam în astfel de proiecte civice?

Fiecare dintre noi are obligația să se implice în ceva, să lase ceva în urmă direct proporțional cu posibilitățile sale materiale. Primul lucru care se naște de aici e puterea exemplului și de aici putem porni educația copiilor noștri.

Ce le transmiți colegilor din Superbet?

Sunteți foarte tari! Și pentru ca sunteți uniți, sunteți și foarte puternici. Mă mândresc cu voi peste tot. Am răspândit deja vestea legata de ce ați făcut voi în acest demers. Sunteți supereroii mei în acest proiect!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.