Noutăți

SUPER-CAMPIONII BUSINESS-ULUI ROMÂNESC

Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase 10 companii din economie, cu ocazia Galei “30 de ani de capitalism, 30 de ani de business în România, 3 generaţii de antreprenori”. 

Nume uriașe precum Nuclearoelectrica, Hidroelectrica, Romgaz, OMV Petrom, Dacia, Dedeman, BCR, BRD, Banca Transilvania și unicronul UiPath s-au numărat printre premianți! În această companie selectă s-a aflat și Superbet, titanul industriei Românești de Pariuri Sportive și Jocuri de cazinou, care în acest an a atras între acționarii săi fondul american Blackstone, un gigant cu peste 500 Miliarde Dolari în administrare! 

 

Premiul continuă seria distincțiilor primite de compania noastră, una care a devenit un standard de calitate și profesionalism la nivel național și regional. Un business românesc exportat pe cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (Polonia), ca prim pas pentru o extindere la nivel european. 

Ne bucurăm împreună pentru această recunoaștere a nivelului la care Superbet a ajuns. Din partea companiei noastre, premiul a fost primit de Augusta Dragic, cea care alături de echipa de Resurse Umane ne-a oferit posibilitatea de a lucra împreună, de a ne împrieteni și de a deveni o familie (în fotografie, încadrată de Super-Colegii Andrei Alecu, Andreea Ciubuc și Cristian Gheorghiță).

Aplică și tu pentru un Super-Job alături de noi, în echipa liderului. Pariem că vei descoperi lucruri minunate despre tine și îți vei putea construi o carieră într-un domeniu de mare perspectivă. Trimite CV-ul pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau aplică direct aici, prin completarea formularului din pagina https://www.super-job.ro/index.php/contact.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.