Noutăți

Reonovăm Spitalul Fundeni

Am strâns 43.804 euro pentru copiii bolnavi de cancer tratați la Fundeni

Vorbim despre gestul nostru impresionant, acela de a ne implica într-o nouă cauză nobilă! 1804 colegi au donat pentru a-i oferit lui Codin Maticiuc resursele necesare continuării procesului de renovare a acelei părți din Spitalul Fundeni în care sunt tratați copii cu afecțiuni oncologice.

Suma donată de Echipa Superbet a fost dublată mai apoi de compania noastră. Împreună am strâns 43.804 de euro! Banii vor asigura refacerea instalației electrice a secției de Oncologie Copii. În doar o săptămână de la lansarea apelului,  mobilizarea noastră a fost una impresionantă. Codin și cei care au început campania aveau nevoie de sprijin. Pentru că o asemenea luptă te consumă. Financiar și sufletește. Dincolo de banii pe care i-ați donat, vă mulțumim pentru mesajele pe care i le-ați trimis lui Codin. Ele demonstrează o dată în plus că ați făcut-o din inimă. Toată energia pozitivă, toată speranța și credința se contorizează. Avem Super-Jobul de a fi în primul rând oameni. Și se pare că îl îndeplinim cu generozitate și responsabilitate. Abia așteptăm să revenim cu vești noi în legătură cu acest proiect. Suma din partea echipei Superbet și a Superbet va face posibil ca toți micuții să aibă condiții mai bune și să nu se simtă niște pacienți ai unui spital rece, în care visele se frâng. Plângem în secret, dar luptăm și vrem să îi ajutăm pe cei mici să prindă putere și curaj. De la energia electrică la energia viselor în care vor crede că le vor vedea îndeplinite! 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.