Noutăți

Campioni pe toate liniile

Superbet a obținut patru trofee internaționale la C.E.E.G.C. Awards. Vom sărbători acest succes și startul noului sezon fotbalistic cu premii în valoare totală de 300.000 de lei!

 

Toamna a venit cu vești bune, recompense pentru munca depusă și planuri importante pentru viitor. În primul rând, suntem mândri că la C.E.E.G.C. 2019 Awards Superbet a fost desemnat “Regele” operatorilor de pariuri sportive și jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est. În cadrul galei de la Budapesta ne-au fost acordate zilele trecute patru trofee: „Marele Premiu - Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est”, premiul pentru „Cel mai bun Cazinou online”, premiul pentru “Cel mai bun serviciu de suport jucători pariuri sportive” și pentru „Cel mai bun serviciu de suport jucători cazinou”.

Felicitări colegilor care au contribuit la acest succes și vă invit pe toți să privim spre campania care urmează și pe care am intitulat-o sugestiv: “Câștiguri de campion”. Aceasta se va derula până pe 28 octombrie și va oferi beneficii importante atât clienților noștri, cât și vouă, celor mai performanți dintre colegi. Vor fi premii zilnice, săptămânale și un mare premiu la final, iar fondul total de câștiguri este de aproape 300.000 de lei!  

Nu în ultimul rând, țin să precizez încă o dată că se apropie marele turneu de șah, Superbet Rapid & Blitz, care în perioada 6-10 noiembrie va aduce la București campionii acestui sport la nivel planetar. Ține de noi toți să-l promovăm ca pe un eveniment de senzație, așa cum este, și să facem din el un punct de reper pentru sportul minții din România.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și sunt convins că împreună vom avea un final de 2019 extraordinar!

Vlad Ardeleanu, director general

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.