Noutăți

Start la “Câștiguri de Campion”!

Cele mai pariate campionate au luat startul în noul sezon, la fel ca și meciurile din grupele celor mai urmărite competiții intercluburi din lume, Liga Campionilor și Liga Europa. Dacă adăugăm și cele două etape din preliminariile Euro 2020, atunci se întrunesc condițiile perfecte pentru o celebrare cum se cuvine a sportului rege.

 

Știm că banii sunt cel mai apreciat premiu din lume și am decis ca de data aceasta să urmăm drumul clasic. Astfel, în campania care se va desfășura în perioada 30 septembrie – 28 octombrie vom oferi prin tragere la sorți premii în bani în valoare totală de 300.000 de lei (65.000 de euro)!

La tragerile la sorți vor participa toate biletele cu cota minimă totală de 1,50 pe care s-au pariat de la 20 de lei în sus, indiferent dacă au fost pierdute sau câștigătoare și indiferent dacă au fost plasate în agenții sau online. Vor exista trei tipuri de premii. Pentru fiecare dintre cele 28 de zile de campanie se va acorda un premiu de 1.000 de euro. Săptămânal se va câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro, iar la final se va acorda marele premiu în valoare de 20.000 de euro!

Foarte interesante vor fi și extragerile în sine, pe care le vom transforma în adevărate spectacole. Dan Badea, actor de comedie, și Rică Răducanu, fost mare fotbalist al României, vor juca la fiecare extragere pentru premiul săptămânal și pentru cel mare, într-un show de senzație găzduit într-o agenție Superbet din București. Evenimentul se va vedea pe pagina Facebook Superbet și pe www.prosport.ro în fiecare zi de luni a promoției.

Și cum la Superbet nu e vorba doar despre client, ci și despre angajat, urmăriți-ne cu atenție! Cei mai eficienți operatori de casierii și manageri regionali de-a lungul acestei campanii vor fi și ei premiați, cu vouchere Emag, în funcție de numărul total de bilete înscrise în promoție.

Răspândiți vestea! E de bine pentru toată lumea!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.