Noutăți

Mountain Bike-ul merge la Olimpiadă

Un actual și un fost ciclist de la Dinamo BikeXpert Superbet au fost decisivi în calificările naționalei de Mountain Bike la JO de la Tokio 2020

 Toți sportivii visează la Jocurile Olimpice, iar pentru selecționata de mountain bike a României visul a devenit realitate. Trei cicliști au punctat în calificările pentru competiția care va avea loc vara viitoare în Japonia: Ede Molnar de la Dinamo-BikeXpert-Superbet, Vlad Dascălu de la Brujula Bike Racing Team și Lucian Logigan de la Scott Faresin Team. Lupta a fost grea, dar lovitura de grație a dat-o Vlad Dascălu, acum legitimat în Spania, dar și el lansat spre culmi tot de echipa susținută de noi, Dinamo-BikeXpert. Acesta a cucerit în Canada titlul mondial la mountain bike sub 23 de ani și a decis calificarea echipei naționale la Jocurile Olimpice de la Tokio. Vlad Dascălu și-a început cariera în competițiile majore în 2017, când a ocupat de trei ori locul 5 în Cupa Mondială, susținut de Dinamo-BikeXpert și de Superbet.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.