Noutăți

A fost cea mai tare vară!

Superbet a fost peste tot pe litoralul românesc în lunile iulie și august și a făcut spectacol sub egida #SuperDistractiaContinua la mare

Am vrut ca vara aceasta să fie specială pentru clienții noștri aflați în vacanță, iar pentru asta am depus eforturi uriașe. Acum, la final de campanie, putem striga tare că a ieșit super! De pe Autostrada Soarelui turiștii au fost anunțați prin billboarduri speciale că Superbet îi așteaptă cu brațele deschise la mare. Și nu am exagerat deloc! Am deschis șapte agenții sezoniere în cele mai aglomerate stațiuni, am deplasat 11 promotere care au bătut plajele în lung și în lat și care au convins turiștii să ne treacă pragul. În agenții a fost o activitate continuă, clienții noștri fiind întâmpinați cu materiale promoționale, cadouri și premii instant.

 

Mai mult decât atât, am fost prezenți permanent pe Plaja H2O, de unde câștigătorii concursurilor noastre de pe Facebook au putut pleca într-o plimbare memorabilă cu velierul. Și sportul a fost respectat cum se cuvine. Am fost parteneri la șase evenimente de volei pe plajă, printre care campionatul național și Cupa României, am adus mai aproape de oameni activitățile acvatice noi, cum este stand up paddles & kite, și am încins asfaltul cu RPG Drift Challenge, un eveniment cu mulți cai putere în joc.

Un succes major a fost Concertul Europa FM pe plajă sponsorizat de Superbet și care a avut o audiență la fața locului de peste 100.000 de spectatori.

Și nu e doar senzația noastră că #SuperDistractiaContinua la mare a fost o campanie reușită, ci o demonstrează cifrele. Cele patru campanii permanente, nouă evenimente sportive susținute de Superbet, un eveniment muzical și trei evenimente punctuale au produs 15 filmulețe foarte vizionate pe canalul nostru de YouTube. Pe Facebook, evenimentele menționate anterior au produs 22 de postări, acestea ajungând la peste un milion de utilizatori.

Un aport important l-au avut în succesul acestei campanii frumoasele și neobositele noastre colege detașate la mare pe timpul verii. Printre altele, acestea și-au făcut simțită prezența inclusiv la evenimente precum Ziua Marinei, prezentarea de către Simona Halep a trofeului de la Wimbledon sau Black Sea Air Show, eveniment desfășurat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

SuperDistracția chiar a continuat la mare și suntem mândri că am fost alături de clienții noștri și în perioada concediilor!

Dacă vreți să revedeți aveți mai jos linkuri cu cele mai apreciate produse video, restul fiind disponibile pe canalul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=bPrmeZSBlqs&list=PLz1nmVwd04oDKaNS6mYUDYhwKDfz7p85x

https://www.youtube.com/watch?v=1wDhH64g9os&list=PLz1nmVwd04oDKaNS6mYUDYhwKDfz7p85x&index=5 

 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.