Noutăți

Cu pași rapizi spre Superbet Rapid & Blitz

A mai rămas puțin până la startul celei mai tari competiții de șah care s-a desfășurat vreodată în România și aportul fiecăruia dintre voi la promovarea evenimentului e important

Noiembrie se apropie și suntem contra cronometru! Titanii șahului mondial se gândesc deja la etapa de la București, programată între 6 și 10 noiembrie, iar noi facem tot posibilul ca Superbet Rapid & Blitz Chess România să devină evenimentul finalului de an. E nevoie însă de participarea fiecăruia dintre cei peste 3.500 de colegi pentru promovarea acestei competiții adusă în premieră în România de Fundația Superbet.

Vrem ca toată lumea să știe că datorită nouă publicul autohton va avea aproape geniile acestui sport la nivel mondial, iar asta nu se poate decât răspândind vestea cu viteza internetului. În acest scop am creat pe Facebook o pagină specială a turneului și un „event” unde puteți sta tot timpul conectați la noutăți.

Puteți accesa ambele linkuri mai jos și vă îndemnăm să ne ajutați cu răspândirea lor, astfel încât să strângem o adevărată comunitate în jurul competiției!

Haideți să facem împreună din Superbet Rapid & Blitz Chess Romania cel mai tare eveniment al finalului de 2019.

Like paginii și invite friends de pe acest link!

https://www.facebook.com/RapidBlitzChessRomania/

Urmăriți evenimentul aici!

https://www.facebook.com/events/2702979636381002/

Vă mulțumim!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.