Noutăți

Sportul unește o echipă

Suntem peste 3.500 de colegi în Superbet și marea noastră familie se modifică și se mărește în permanență. Într-o astfel de dinamică e absolut necesară componenta de “team building”, mai ales că nu suntem toți în același loc, ci răspândiți în toată țara. Sunt nenumărate moduri în care un grup sau o echipă se poate uni și consolida, evident prin activități comune efectuate.

Nimic nu are însă un efect mai bun decât sportul, urmat de un suc sau o bere (fără alcool dacă urmează să conduceți). Și vă spunem asta din experiența echipei de la sediul central. La București ne organizăm în grupuri pe WhatsApp și în fiecare seară de marți mergem la fotbal, iar joia este rezervată baschetului. Ne place enorm sportul și legarea de prietenii care se întâmplă datorită acestor două activități pe care le facem împreună.

Este cazul nostru, de la sediul central, dar nu trebuie să fie neapărat vorba despre fotbal sau baschet. Tenisul, bowlingul, biliardul sau jocul de ping-pong pot fi motive la fel de puternice pentru a vă cunoaște mai bine, a învăța să conlucrați și să sudați o echipă. Știm că în multe zone din țară se întâmplă deja astfel de lucruri și prin acest mail vrem doar să vă impulsionăm și să vă încurajăm să continuați. Când activezi într-o SuperEchipă și munca zilnică e mai ușoară!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.