Noutăți

Superbet susține valoarea

Am devenit sponsorul principal al lui CSM Oradea, campioana ultimelor două ediții din Liga Națională de Baschet Masculin

Superbet țintește mereu spre culmi și este normal ca și parteneriatele din lumea sportului să se încadreze în această logică ambițioasă a lucrurilor. Astfel, am încercat mereu să ne legăm numele de branduri în care am crezut cu tărie și care fie sunt, fie au potențial să devină cele mai bune din domeniul lor.

Cel mai nou parteneriat derulat sub umbrela #SustinemSportulRomanesc este cel cu CSM Oradea, campioana în exercițiu din baschetul masculin românesc. Superbet va fi pentru sezonul 2019-2020 sponsorul oficial al bihorenilor și va apărea pe fața tricourilor lor de joc atât în competiția internă, cât și în cupele europene.

 “Superbet susține sportul românesc la nivel de strategie, iar baschetul este o disciplină care ne-a interesat mereu. Cum este normal ca cei mai buni să se asocieze cu cei mai buni, parteneriatul dintre compania noastră și CSM Oradea, campioana ultimelor două ediții interne, a venit firesc. Ne bucură enorm această colaborare și sperăm ca împreună să fim campioni și la finalul sezonului 2019-2020”, a afirmat Vlad Ardeleanu.

Iar primul succes din cadrul acestui parteneriat s-a produs deja. La nici o lună distanță de momentul începerii colaborării, CSM Oradea a câștigat Supercupa României în fața celei mai importante rivale, CSU Sibiu, scor 68-64.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.