Noutăți

Jackpot record

Am plătit cea mai mare sumă din istoria online-ului Superbet: 143.000 de euro

D.S. a jucat la “100 Super Hot” și a câștigat cel mai mare Jackpot acordat până acum online în cazinoul nostru. O miză inițială de 25 lei l-a condus spre suma de 672.946 lei. Dacă e să transformăm în orice valută puternică, suma e una impresionantă.

  D.S. e un client vechi al Superbet: “Joc la voi din 2013. Am avut noroc în primul an, apoi am prins mai rar, dar când am prins, am prins bine-bine. Dar așa ceva e peste ce-mi imaginam!”. 100 Super Hot, jocul la care D.S. a lovit acest Jackpot, e un joc online ca la aparate, cu fructe, șeptar roșu și stea. D.S. a declanșat Jackpotul de nivel 4, cel mai mare posibil. “Cu banii încasați mă voi distra în continuare la voi. Mă simt în stare să bat și acest nou record”. Acest câștig îl ajută să-și îndeplinească și un plan personal pentru care a muncit în ultimii ani: o casă nouă. “Acum îmi permit să mă mut la patru camere. Bineînțeles, o să țin cont să am aproape o agenție Superbet”, ne-a spus acesta amuzat.

Clienții noștri pot vedea în fiecare moment statusul jackpoturilor care sunt câștigate online pe https://www.beta.superbet.ro/jocuri/jackpot.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.