Noutăți

Sezon nou - “echipament” online nou

Ne-am îmbrăcat frumos pentru toamnă și promitem un Superbet.ro mult îmbunătățit

Tech Hub-ul Superbet și colegii de la online au marcat startul noului sezon competițional cu o nouă interfață pentru platforma noastră online. Adică au venit cu un nou design pentru site-ul nostru, www.superbet.ro.

De asemenea, au apărut noi secțiuni care îi ajută pe jucătorii noștri să aibă o experiență de pariere mult mai bună. Printre ele se remarcă posibilitatea de a vedea în aceeași fereastră cotele și statisticile, cele mai calde știri ale zilei, avancronicile celor mai importante meciuri sau vizualizarea rapidă a tuturor biletelor deschise. Momentan, noua versiune este în variantă beta - încă se mai pun la punct lucruri. Din acest motiv, clienții au încă posibilitatea de a juca pe versiunea cu care sunt obișnuiți. Dar tot mai mulți fac trecerea la noul look, modern, minimalist, comun pe orice dispozitiv: laptop, desktop, tabletă, smartphone. Prin această mutare, am vrut să marcăm reluarea campionatelor puternice. În spatele a tot ce se vede stă și dorința noastră de a face mai ușor pariatul, fie că e vorba despre plasare de bilete online, fie că e vorba de biletele pe care clienții noștri le creează pentru a le juca în agenții.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.