Noutăți

Mihaela Radu, operatoarea campioană națională la box

Am încercat în fiecare newsletter să vă facem cunoștință cu colegi speciali din Superbet și fiecare poveste de viață a avut farmecul ei unic. Rareori ai însă parte să împarți biroul sau să lucrezi în aceeași companie cu un multiplu campion național. Mihaela Radu ocupă de trei ani prima treaptă a podiumului, atât în lumea pariurilor sportive, cât și în ringul de box.

 Mihaela, din septembrie ești din nou campioană națională la box. Cum se simte asta?

Este un sentiment de împlinire și de bucurie, care demonstrează că munca depusă nu a fost în zadar. E minunat să fii cel mai bun în domeniul pe care îl iubești atât de mult.

Cum ai ajuns la box? Trebuie să recunoști că nu e cel mai popular sport printre fete!

De mică mi-a plăcut să mă joc cu băieții și am fost atrasă de sporturile considerate masculine. Jucam fotbal cu ei de dimineața până seara și după ce ne certam urma boxul, unde eram de asemenea redutabilă. Treptat am decis să încerc asta într-un cadru organizat și se pare că a fost un pas foarte inspirat.

Ce performanțe ai obținut în box?

Nu am fost pe prima treaptă a podiumului din prima. Mai am în palmares, la campionatele naționale, un loc III și două locuri II, dar am câștigat de două ori și Cupa României. De trei ani sunt însă campioană națională, mai întâi la categoria 81 de kg, iar în ultimii doi ani la +81 de kg. Ultima medalie am obținut-o în septembrie la Eforie Nord.

Cum te pregătești zilnic și cum ții balanța cu serviciul?

Pregătirea este continuă. Alergare zilnică, sală de forță și antrenamente specifice boxului. Încerc să găsesc un echilibru. Trebuie să fac și sacrificii, dar pentru că sunt foarte pasionată și mă dedic total, lucrurile funcționează bine!

Cum ai ajuns la Superbet?

Din punct de vedere financiar este foarte greu să te poți întreține doar din box. E mai mult o pasiune. De trăit trebuie să o faci din altceva. Fiind om de sport, nu eram departe de fenomenul pariurilor sportive și am simțit că este un domeniu care mi se potrivește. Un alt avantaj a fost programul de lucru, care mi-a convenit pentru a putea frecventa în paralel și Facultatea de Educație Fizică și Sport. Acum lucrez în agenția Superbet Târgoviște 01 și sunt foarte mulțumită.

Ce spun colegii și șefii despre munca și pasiunea ta?

Colegele mă susțin și mă apreciază pentru că reușesc să fac ceea ce îmi place. Le mulțumesc că m-au înțeles de fiecare dată când am avut nevoie de schimb de tură pentru box și m-au ajutat! Andreea Justina Florea, managerul de operațiuni, este familia mea! Este cea mai bună șefă și prietenă pe care am avut-o vreodată și vreau să îi mulțumesc din suflet că este lângă mine și mă susține necondiționat în tot ceea ce fac. Și lui Leonard Soare, “Big Boss”, care din  “umbră” mi-a suportat toate problemele create “cu sau fără voia mea”, vreau să-i mulțumesc și să-i spun că este un manager deosebit!

Cum e munca în agenție? A fost vreodată nevoie să-ți arăți și calitățile de boxer?

Majoritatea clienților mă cunosc și mă respectă pentru că reușesc să fac sport, dar și să am un job stabil. Nu a fost nevoie niciodată să apelez la boxerul din mine.

Am înțeles că ai și o a treia ocupație constantă? Cum faci față?

Înotul ocupă un alt loc important în viața mea. Sunt instructor și antrenor în devenire, dar aș putea spune că pentru mine asta este mai mult o relaxare. O fac cu mare dragoste pentru copii și cu intenția de a le insufla dragostea pentru sport. Vreau să urmez o carieră în antrenorat și poate chiar în învățământ, dar în paralel să pot face mereu ceea ce îmi place și mă împlinește ca om! Cred că acest mix face un om fericit!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.