Noutăți

Start în campania anului! Curg “Câștigurile de Campion”!

Superbet rupe barierele! Vom oferi timp de o lună, prin trageri la sorți zilnice, premii în bani în valoare totală de 300.000 de lei 

Perioada 30 septembrie – 28 octombrie va fi una de senzație pentru clienții Superbet! În acest interval vom derula o campanie unică pe piața pariurilor sportive din România! Vom oferi zilnic, prin tragere la sorți, premii în bani în valoare totală de de 300.000 de lei (63.000 de euro)! La tombolă vor participa toate biletele plasate pe sport începând de azi și până pe 27 octombrie, care au o cotă minimă totală de 1,50 și pe care s-au pariat de la 20 de lei în sus. Intră în joc toate biletele, indiferent dacă au fost pierdute sau câștigătoare și indiferent dacă au fost plasate în agenții sau online. 

Am pus la bătaie nu doar unul, ci trei tipuri de premii, unul mai atractiv decât altul! Pentru fiecare dintre cele 28 de zile de campanie se va acorda un premiu de 1.000 de euro. Săptămânal se va câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro, iar la finalul campaniei, pe 28 octombrie, se va acorda marele premiu în valoare de 20.000 de euro!

Extragerile săptămânale și cea pentru marele premiu vor fi adevărate spectacole. Asta pentru că vor fi efectuate de Dan Badea, actor de comedie, și de Rică Răducanu, fost mare fotbalist al României, în cadrul unui show de senzație găzduit într-o agenție Superbet din București.

Evenimentele se vor putea vedea pe pagina de Facebook a Superbet și pe www.prosport.ro în zilele de 7, 14, 21 și 28 octombrie.

Tot ce trebuie să știți despre campanie este disponibil de azi pe site-ul dedicat promoției, www.promotii.superbet.ro.

Pentru a fi siguri că promoția se desfășoară conform așteptărilor vom monitoriza atent rezultatele ei și vom comunica regular indicii de performanță.

Răspândiți vestea! În curând încep să curgă Câștigurile de Campion”!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.