Noutăți

Superbet nu doar susține, ci și creează campioni!

Mihai Leu e noul rege în Campionatul Național de Viteză în Coastă 

Mihai Leu este un nume legendar în sportul românesc, iar de pe 1 septembrie a mai bifat o bornă istorică. Alături de Superbet, pilotul nostru favorit a devenit campion național la Viteză în Coastă și după doar un sezon de acomodare i-a făcut uitați pe cei 10 ani de absență din circuit.

Cursa nebună de pe Transalpina a consfințit victoria finală, una pe care Leu și-o va aminti pentru totdeauna. Astfel, cu 6 etape din 7 deja câștigate, Mihai Leu nu are rival la Categoria I și nu mai poate fi întrecut, chiar dacă mai sunt două runde de disputat din sezonul 2019.

Felicitări campionului nostru și suntem mândri că am urcat din nou pe prima treaptă a podiumului alături de un sportiv de clasă!

Primii dintre voi care au ocazia să-l vadă pe proaspătul campion național la volanul Ferrari-ului 458 Challenge sunt oltenii. Asta pentru că Mihai Leu e pe 13 și 14 septembrie la Craiova pentru o nouă etapă de Super Rally, un concept powered by Superbet.

#SustinemSportulRomanesc

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.