Noutăți

Superbet își face simțită prezența tot mai puternic

Dragi colegi,

Nivelul unei companii este dat și de vizibilitatea pe care aceasta o are în comunitatea în care funcționează. Pentru ca oamenii să te simtă mereu aproape e nevoie de o implicare continuă și energică mai ales în sfera domeniului tău de activitate. Și sunt mândru să vă confirm că în 2019 Superbet a făcut un progres uriaș din acest punct de vedere. Asta pentru că sub sloganul #SustinemSportulRomânescam ajuns acolo unde doar visam în urmă cu câțiva ani: adică peste tot. 

 Fotbalul este “regele”, locomotiva parteneriatelor și sponsorizărilor din zona sportului. Suntem prezenți pe aproape toate stadioanele importante, indiferent că vorbim despre meciurile din Liga 1, Liga a 2-a sau despre partidele echipelor noastre din preliminariile cupelor europene. Facem asta prin afișajele de tip LED de pe marginea terenurilor de joc, pe care ați putut vedea logo-ul Superbet și hashtagul nostru fie live, din tribună, fie la televizor. Mai mult, avem onoarea să sponsorizăm două cluburi de tradiție din fotbalul românesc, CSM Politehnica Iași, din prima ligă, și Rapid București, deocamdată în a doua. 

Apoi, am mers mai aproape de oameni și am pătruns la nivelul bazelor sportive de cartier, pe care le vom personaliza în număr mare cu însemnele brandului Superbet, susținându-le astfel activitatea. Am făcut deja asta cu Academia de tenis Ilie Năstase, din București, și urmează și alte terenuri de tenis, dar și de fotbal. 

O campanie marca Superbet, de asemenea foarte vizibilă, se desfășoară în această vară pe litoral sub motto-ul Super Distracția Continuă la Mare! Am deschis 7 agenții sezoniere în cele mai aglomerate stațiuni pentru clienții aflați în vacanță, am avut concursuri cu premii și activări pe plajă, ambarcațiuni personalizate, am fost parteneri la unul dintre cele mai tari concerte de la mare, alături de Europa FM, dar și la o serie de turnee de volei pe plajă. Mai mult decât atât, contribuim la câștigarea de către Mihai Leu a Campionatului Național de Viteză în Costă, dar și la succesul cicliștilor de la Dinamo BikeXpert, multipli campioni naționali la Mountain Bike. Parteneriatelor de mai sus le-am adăugat sponsorizări în golf, baschet 3x3, dar și în alte proiecte din afara sportului.

Și sunt convins că ce e mai bun abia de acum urmează. Îi puteți anunța deja pe clienți despre o campanie cu premii de senzație care va avea loc în curând și care va bifa startul sezonului fotbalistic 2019-2020. 

Apoi, cu toții ne vom pregăti pentru o a doua parte de 2019 la fel de plină, cu mega-turneul de șah, Superbet Rapid & Blitz, din noiembrie, și Maratonul de 1 Decembrie, capete de afiș. 

Suntem peste tot și se vede! Nu am fi putut face asta fără entuziasmul și implicarea fiecăruia dintre cei peste 3500 de angajați ai Superbet, fapt pentru care vă mulțumesc!

Trebuie să continuăm pe această linie. Împreună suntem cei mai buni!

Vlad Ardeleanu, Director General

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.