Noutăți

Ne place show-ul pe 4 roți

După etapa de la Riga vă așteaptă la Constanța driftul anului în România!

Parteneriatul cu pilotul de drift Vlad Stănescu este unul dintre cele mai interesante pe care le avem în acest moment în desfășurare. A fost ceva nou și aproape necunoscut pentru noi, dar proiectul s-a dovedit până la urmă un pariu câștigător.

În cadrul acestei provocări l-am susținut pe Vlad la etapa din Polonia a Drift Masters European Championship, DMEC, iar pe 2 și 3 august am fost alături de el în runda a 4-a, din capitala Letoniei, cea mai grea a sezonului. „A fost extraordinar la Riga. Virajele sunt obturate și vizibilitatea traseului este foarte scazută. În timpul antrenamentelor am lovit un parapet, iar mașina a fost avariată grav, cu suspensii și articulații rupte. În două ore am înlocuit însă toate piesele și am putut intra în sesiunea de calificări, unde am reușit să punctăm”, ne-a dezvăluit Vlad Stănescu. 

Un argument în plus să veniți pe viitor la cursele în care acesta este implicat, iar prima ocazie se ivește la finalul lunii, la Constanța. Pe 30 august - 1 septembrie se desfășoară la malul mării RPG Drift Challenge 2019eveniment sponsorizat de Superbet și Magic Jackpot. Intrarea este liberă și Vlad Stănescu le promite celor prezenți un show inegalabil și numeroase surprize. „Este o competiție de drift de nivel international la care vor participa peste 30 de piloți de clasa Pro din Europa. Media de cai putere a mașinilor de competitie este de 500hp, așa că va ieși fum serios de sub roți”, sună invitația lui Vlad, care pare foarte atractivă.

In perioada 30 august - 1 septmebrie, la mare nu arde doar nisipul, ci și asfaltul. Dacă sunteți în zonă, nu ratați distracția! Spectacolul va avea loc la mall Vivo Constanța.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.