Noutăți

Pedalăm cu viteză maximă

Superbet a urcat pe cea mai înaltă treapă a podiumului la ciclism cu  Dinamo BikeXpert

Ciclismul este unul dintre sporturile pe care le-am susținut puternic în ultimii ani atât la nivel profesionist, cât și amator, iar Dinamo BikeXpert Superbet reprezintă vârful de lance. Obiectivul acestui proiect a fost ca prin performanțele prefesioniștilor să atragem cât mai multă lume spre mișcare și un stil de viață sănătos, valori la care Superbet ține foarte mult. Și pentru că cei mai buni trag la cei mai buni, totul merge ca pe roate. 

 Cicliștii de la Dinamo BikeXpert Superbet au dominat cele două Campionate Naționale de Mountain Bike, XCO și XCM, desfășurate pe 20 și 21 iulie la Herneacova, Timiș. Astfel, Ede Molnár a ieșit Campion Național XCE pentru al patrulea an consecutiv. Miruna-Maria Gîrbacea este Campioana Națională la XCO, Junioare, iar Daria Ioana Duca s-a impus la proba XCO, Cadete. 

Cele 3 titluri de campion național și 6 de vicecampion, la care s-au mai adăugat o medalie de bronz si 3 locuri 4, ne bucură foarte mult și ne confirmă încă o dată că facem ce trebuie. Și cum Superbet va sta alături de Dinamo BikeXpert pentru următorii 3 ani suntem convinși că ce e mai bun abia de acum urmează. Mai ales că sportivii Dinamo BikeXpert au șanse de calificare și la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

„Toate aceste performanțe nu se puteau obține fără susținerea dumneavoastră, a celor de la Superbet, motiv pentru care vă suntem recunoscători”,ne-a transmis Cătălin Sprînceană, team-managerul Dinamo BikeXpert Superbet.

Felicitări și baftă la următoarele concursuri! 

#SustinemSportulRomanesc

 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.