Noutăți

Superbet și Mihai Leu, campioni la pachet

Pilotul nostru favorit are nevoie de o clasare în top 5 la Rânca pentru a câștiga Campionatul  Național de Viteză în Coastă 2019

Parteneriatul dintre Superbet și Mihai Leu a fost un succes și în acest sezon competițional, fie că vorbim despre Super Rally, fie că ne referim la Campionatul Național de Viteză în Coastă, CNVC.

Pilotul susținut de noi nu are rival la prima categorie, unde, Powered by Superbet, domină etapă de etapă, iar în CNVC este la un pas mic distanță de victoria finală. După ce Leu și Ferrari-ul său au câștigat la Categoria I inclusiv etapele de la Sinaia și Mediaș, disputate la final de iulie și început de august, medalia de aur e în drum spre Rânca. Și vă invităm și pe voi în weekend-ul 31 august - 1 septembrie pe traseul montan din Județul Gorj să fiți martori la câștigarea de către Mihai Leu a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2019. Pilotul susținut de Superbet are nevoie de o clasare în primii 5 pentru a-și atinge acest obiectiv, și avem toată încrederea nu doar că-i este la îndemână, ci și că o va face în stil de mare campion, așa cum ne-a obișnuit până acum.

Ne vedem la Rânca, la finalul lunii august, unde caii putere vor alerga pentru locul 1, singurul care ne statisface tot timpul pe deplin!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.