Noutăți

Golful, noua pasiune a Superbet

Am mai adăugat un sport în portofoliul #SustinemSportulRomanesc

Hashtagul nostru devenit deja celebru este o umbrelă sub care poate intra orice disciplină sportivă care rezonează cu valorile companiei noastre.

Iar la Teleac, în Județul Alba, s-a disputat în perioada 17-20 iulie un eveniment unic în România, alături de care am simțit nevoia să fim. Este vorba despre “Theodora PRO AM 1st Edition”, un turneu de golf cu 17 jucători profesionişti și 51 de jucători amatori, desfășurat într-un decor de vis la Theodora Golf Club. La final, britanicii, mari maeștri ai acestui sport, au confiscat podiumul, dar evenimentul în sine a fost cel care ne-a impresionat și ne-a făcut să spunem că, da, golful, poate un sport exclusivist până acum, are o șansă bună și în România, și datorită implicării Superbet.  

„E uimitor ce s-a realizat la Alba Iulia. Ne bucurăm şi suntem mândri că v-am stat alături, în calitate de casa de pariuri numărul 1 din România. Cu această ocazie putem spune că am intrat în comunitatea golfului şi am dat o primă mână de ajutor prin susţinerea acestui turneu”, a declarat şi Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet, prezent la turneu și unul dintre cei care a înmânat premii câștigătorilor.

A fost o experiență nouă și interesantă pentru Superbet, care are potențial de repetare în viitor și care confirmă încă o dată că nu neglijăm nimic! Suntem peste tot!

#SustinemSportulRomanesc

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.