Noutăți

Cu Rapid spre Liga 1 și cu Iași spre Europa!

A început sezonul de fotbal! Stați cu ochii pe echipele noastre din primele ligi!

Fotbalul este cel mai iubit sport din România, iar Rapid București și CSM Politehnica Iași sunt două dintre cele mai iubite echipe din țară. De aici până la Superbet - sponsor principal al ambelor nu a fost decât un pas pe care l-am făcut mândri și bucuroși. 

 În ceea ce îi privește pe giuleșteni, după mai mulți ani de parteneriat, cu noi alături, au promovat în Liga a 2-a și în această formulă vrem să mărșăluim cu succes spre primul eșalon. Pentru Rapid sezonul se anunță încins și a început sâmbătă, 3 august, cu Farul Constanța, pe stadionul din Regie, casa temporară a echipei până la construirea noii arene. Am fost alături de Rapid în ultimii zece ani, nu am părăsit echipa nici în Liga a patra! Iar Legenda Continuă, cu noi și noi surprize pe care abia așteptăm să vi le dezvăluim!

În ceea ce o privește pe Politehnica Iași, alăturide această echipă am fost și în sezonul 2018-2019 la finalul căruia s-a clasat la doar 3 puncte distanță de play-off. Clasarea în primele șase locuri rămâne ținta și pentru campionatul în curs, alături de perspectiva cupelor europene. Iar deocamdată echipa antrenată de Mihai Teja ne poartă numele pe piept cu cinste și se află în prima parte a clasamentului, aproape de primele locuri.

Ne propunem ca din fiecare meci de pe teren propriu al celor două echipe partenere să facem o sărbătoare marca Superbet. Astfel, vom fi prezenți cu activări, concursuri cu premii și cadouri de suflet pentru fanii Rapidului, așa cum am făcut deja la debutul cu Farul, iar ieșenii vor fi răsfățați de sponsorul lor principal la meciurile mari cu granzii din București.

 

#SustinemSportulRomanesc           (Superbet)

#LegendaContinuă                           (Rapid)

#UnitiVomInvinge                            (Poli Iași)

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.