Noutăți

70.000 de euro plătiți la Craiova

Un oltean a pus mâna pe un câștig uriaș cu un super-bilet triplat

Câștigurile mari și dese sunt unul dintre argumentele care ne fac cei mai buni de pe piață.

Un parior din Craiova a dat lovitura vieții cu un bilet compus din 9 meciuri internaționale, dintre care 5 din cupele europene, repetat de 3 ori. Acesta a încasat în total puțin peste 333.000 de lei, 111.000 pe fiecare bilet, adică aproximativ 70.000 de euro. Totul cu doar 300 de lei pariați. Olteanul a jucat inteligent pe cote de maximum 3,23, dar care i-au adus un factor de multiplicare de peste 1.000. Victoria CFR-ului cu Maccabi Tel Aviv, 3+ la Bate Borisov - Rosenborg și câte minimum un gol în fiecare repriză de la Dundalk - Qarabag, s-au aflat printre pariurile câștigătoare.

Acest câștig este în topul celor oferite de Superbet de-a lungul anilor la pariuri sportive și contribuția voastră la popularizarea lui este binevenită. 

Puteți să le spuneți clienților despre această ispravă care i-ar putea încuraja și inspira și pe ei să încerce astfel de lovituri pe viitor, poate chiar în agențiile voastre.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.