Noutăți

Superbet rămâne devotată comunității din care face parte

În spatele poveștii succesului antreprenorial al Superbet se află un mecanism complex alimentat cu pasiune și ambiție. Echipa noastră a ajuns la maturitatea și responsabilitatea necesare pentru a dărui ceva înapoi comunității fără de care nu am fi ajuns unde suntem astăzi. Raportul de Responsabilitate Socială recent realizat pentru anul 2018 ne-a dovedit încă o dată progresul pe care l-am făcut în acest sector. Totodată, acesta arată clar modul în care noi alegem să dezvoltăm sustenabil povestea Superbet.

 Astfel, cu toții putem fi mândri că, pe linia de susținere a sportului românesc am dublat numărul de discipline sportive partenere și suntem acum alături de fotbal, baschet, streetball, ciclism, șah, karate, tenis, automobilism, karate, K1, biliard, atletism și volei. De asemenea, am crescut cu 120% numărul echipelor sponsorizate și ne-am asociat cu Poli Iași, Rapid, CSA Steaua, Gaz Metan Mediaș, Steaua CSM EximBank, Dinamo Știința, Dinamo BikeXpert Racing Team, Mihai Leu Racing Team, Rapid handbal fete, Baschet Onoare și Carmen București.

Suma acțiunilor de responsabilitate socială ale Superbet este felul nostru de a returna acest capital de încredere către comunitate, ci nu am făcut-o doar prin sport. În 2018 am avut peste 35 de acțiuni, sponsorizări și donații în domeniile cultural, social și spiritual, care au însumat în jur de 600.000 de euro.

De multe ori nu a fost însă vorba de bani și ajutorul acordat a îmbrăcat diferite haine, chiar mai necesare. Astfel, aproape de sufletul nostru au rămas donările de sânge, campaniile de ecologizare și igienizare a mediului sau de plantare de copaci, la care angajații Superbet au participat în număr foarte mare. Împreună am reușit să construim un model optim de business sustenabil și puteți fi mândri că faceți parte dintr-o astfel de echipă.

Mulțumiri sincere tuturor celor care zi de zi reușesc să scrie noi rânduri în povestea Superbet.

Cu încredere,

Vlad Ardeleanu,

Director General Superbet

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.