Noutăți

Superbet a dus naționala de baschet 3X3 la Europe Cup!

Baschetul 3x3 a prins tot mai mare amploare, iar Superbet este de patru ani alături de acest sport care între timp a devenit unul olimpic. Parteneriatul nostru cu  Sport Arena, generatorul la nivel mondial al acestor evenimente, este unul dintre cele mai longevive pe care le derulăm. Iar Turneul Superbet 3x3 Challenge din 2019 este până acum superb și deja foarte fructuos pentru naționala feminină a României.

După două lupte grele date în weekend-ul 29-30 iunie la Mamaia, Ursu-Kim și compania au în buzunar biletele pentru FIBA 3x3 Europe Cup, o performanță extraordinară la care Superbet a participat din poziția de sponsor. Naționala noastră feminină a început evenimentul de la mare cu o înfrângere, 13-14 cu Germania, iar partida de duminică, cu Spania, devenise crucială. Cu un public vulcanic în spate, Gabriela Irimia, Ancuța Stoenescu, Sonia Ursu-Kim și Gabriela Mărginean, s-au mobilizat exemplar și au câștigat cu 21-17 în fața ibericelor, calificându-se alături de ele la FIBA 3x3 Europe Cup 2019, care se va desfășura la Debrecen în perioada 30 august – 1 septembrie. Sonia Ursu-Kim a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului de la Constanța și a încheiat a doua golgheteră, după iberica Aitana Cuevas. Cu o performanță frumoasă la Europe Cup, naționala de fete poate visa și la Olimpiada de la Tokio, 2020.

Tot în urma evenimentului de pe litoral s-au calificat la Europe Cup 2019 și naționalele masculine ale Germaniei și Spaniei.

Înainte de show-ul de la Mamaia s-au mai desfășurat două evenimente de senzație despre care mulți dintre voi știu deja. Pe 1 și 2 iunie a avut loc Superbet Satu Mare Streetball, o competiție care a adunat peste 350 de jucători în incinta Shopping City-ului din oraș.  Toți colegii din zonă au fost așteptați la arenă, dar primii cinci care au ajuns în fiecare din cele două zile au primit din partea organizatorilor și o surpriză plăcută: un kit complet de jucător care a conținut produse de la toți partenerii evenimentului, inclusiv de la Superbet.

Apoi, pe 22 și 23 iunie, în parcarea Iulius Mall din Cluj-Napoca a avut loc un eveniment similar foarte apreciat de public și de jucători, și el parte din circuitul național de Baschet 3x3 Sport Arena Streetball 2019.

Urmează etapa de la Ploiești (27-28 iulie) și runda de închidere, de la Mamaia, (17-18 august).

Angajații Superbet vor fi tratați preferențial la toate și vă recomandăm să participați cât mai activ și în număr cât mai mare!

Haideți la baschet 3x3!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.